tisdag 2 december 2008

Energi är gratis

.
För 50 år sedan proklamerade Lewis Strauss, ordförande för US Atomic Energy Commission, att det löfte kärnkraften bär med sig är att ”It is not too much to expect that our children will enjoy in their homes electrical energy too cheap to meter”. Just uttrycket ”too cheap to meter” - för billig för att mätas - dyker ibland upp då och då när ett anklagande finger pekar på detta som ett bevis på att kärnkraften inte har uppfyllt vad den lovade, eller mer generellt på att ny teknik alltid hajpas och att teknikoptimisters förhoppningar inte är att lita på. Den idé jag lite provokativt utforskar här är istället att energi i praktiken har varit och fortfarande är gratis (men att detta kan komma att ändras efter oljetoppen).

Som jag skrivit i en tidigare text har 19 dagsverken av skördande i jordbruket för 200 år sedan idag ersatts av en timmes arbete med traktorn. På motsvarande sätt har vi ersatt en människas (eller dragdjurs) fysiska arbete - dagar av slit i sitt anletes svett för att flytta stenar, timmerstockar eller handelsvaror – med energin som finns i en liter bensin eller diesel. Den vanligaste användningen av bensin är idag förstås att med snabb hastighet flytta 700 miljoner stora tunga metallschabrak – innehållandes en eller flera människor - fram och tillbaka, fram och tillbaka (en genomsnittlig svensk bil vägde mer än 1 400 kilo år 2007).

Begreppet ”energi-slav” står för den mängd energi som behövs för att ersätta arbetet från en människa som jobbar manuellt. Det visar sig att energiinnehållet i några få liter bensin motsvarar den kraft en människa kan utveckla under en månads hårt fysiskt arbete. Det betyder alltså att vi alla, genom att använda stora mängder (fossil) energi kan sägas ha många energislavar som jobbar 24 timmar om dygnet åt var och en av oss och som hjälper oss att upprätthålla vår nuvarande materiella nivå och livsstil.

Enligt vissa beräkningar har en genomsnittlig amerikan ett tresiffrigt antal energi-slavar och även om vi svenskar måhända inte har lika många slavar som en amerikan spelar vi ändå i samma division. Beräkningar av antalet energi-slavar varierar starkt, men poängen med begreppet är att med lite mer mänskliga mått förmedla insikten att var och en av oss omedvetet och självklart tar stora mängder energi i anspråk för att upprätthålla vår moderna livsstil. På faraonernas tid var 95% av Egyptens befolkning direkt sysselsatta i jordbruket och de lyckades (endast) generera ett överskott av energi (mat) som räckte till de återstående 5% av befolkningen som var slavar och byggde pyramider. På "den gamla onda tiden" var energin alltså Dyr.

Nästa steg är att visa inte bara att vi använder energi i överflöd utan också att denna energi är väldigt väldigt billig. Här lånar jag Richard Heinbergs resonemang som går ut på att det har räckt med att jobba 20 minuter till en lagstadgad minimilön i USA för att ha råd att köpa en gallon (3.8 liter) bensin. Alltså ger 20 minuters arbete (troligtvis inte speciellt fysiskt krävande) tillgång till energi som motsvarar uppemot 200 timmars hårt fysiskt arbete. Att byta 20 minuter mot 200 timmar ger en utväxling på en faktor 600 (och om man har högre lön kan man nå en utväxling många gånger högre än 600)!

Det är alltså omöjligt att förneka att energi är väldigt billig idag. Ur ett lite längre historiskt perspektiv är energi faktiskt så ofattbart billigt att den i praktiken kan betraktas som gratis i det moderna samhället. Även om det inte känns så just när man står vid bensinpumpen eller när man får elräkningen så förhåller det sig faktiskt på precis detta sätt. Enda skälet till att elräkningen svider är för att vi använder så sanslöst mycket av denna vara. En traditionell glödlampa på 100 Watt som är tänd i en timme använder lika mycket energi som (ligger i paritet med vad) en människa i hårt fysiskt arbete (en energislav) kan utveckla under samma timme! Om el genererades av kroppsarbetande människor skulle det alltså behövas en extra människa i arbete för varje lampa vi ville tända. Energisparlampor är förstås att föredra men då har vi inte ens börjat prata om kostnaden för att hålla igång kylskåpet, spisen, tvättmaskinen, hemelektroniken och för att värma vattnet till en dusch.

Kanske är det möjligt att lite provokativt gå vidare och påstå att så länge vi som samhälle har råd att upprätthålla vår nuvarande livsstil så är energi även fortsättningsvis i praktiken gratis. När skulle i så fall energi börja kosta? Jo, kanske när vi:
- som samhälle måste göra svåra val som kan te sig radikala idag
- upptäcker att mängden energi (el, bensin, värme) som vi kan bekosta med 25% av vår disponibla inkomst krympt betänkligt och detta tvingar fram svåra val
- som privatpersoner inte längre har råd att äga/köra bilar
- inte längre har råd att äga sommarstugor eller åka på semester (glöm utomlands)
- inte heller har råd att i snitt disponera 44 kvadratmeter bostad per person

Just boendet är en dold energibov och också något som många kanske inte tänker på när man diskuterar ökad levnadsstandard. Men det kostar stora mängder energi att bygga, värma upp och underhålla bostäder. I Sverige disponerar vi idag 44 m2 bostad/person – en ökning på över 60% sedan slutet av 70-talet. I USA ligger man på 70 m2 per person enligt Jonas Frycklund som är ekonom på Svenskt Näringsliv. Jonas tycker för övrigt att vi ska bo större och konsumera mer och ser med tillförsikt fram mot att när ”våra barnbarns barn relaxar i sina pooler så kan de med gott samvete konstatera att de inte sliter på miljön”. (Jag har sett siffran 44 m2 bostadsyta per person på ett flertal ställen men egentligen kanske siffran är så hög som 55 m2 per person vilket är vad SCB rapporterar här. Detta skulle i så fall skulle betyda att vi fördubblat vår bostadsyta per person på bara 30 år.)

Sverige har också flest singelhushåll i världen och som alla förstår är det förstås dyrare (och mer energikrävande) per person att leva som singel än i ett delat hushåll. Inte mindre än 47% av alla hushåll i Sverige är singelhushåll och ytterligare 28% består av två personer. På Kungsholmen i Stockholm är 80% av hushållen singelhushåll och på Södermalm 60% (jag vet dock inte om en ensamstående förälder utgör ett ”singelhushåll”). Är det långsiktigt hållbart med så många kylskåp och spisar och TV-apparater i relativt stora och sparsamt bebodda lägenheter? Inte i en värld där energi inte längre är gratis - för där måste man tränga ihop sig och dela på kostnaderna…

Siffrorna ovan flyter lite och det finns flera faktorer som man skulle kunna fördjupa sig i, till exempel:
- Exakt hur ska man definiera en ”energislav”? Energi in (mat/bränsle) eller arbete ut? Vilken effekt kan en människa hållbart utveckla under 8 timmars fysiskt arbete? Hur stora är energiförlusterna när vi omvandlar (teoretiskt energiinnehåll i) bensin till kraft som faktiskt drar bilen eller traktorn framåt?
- Hur många timmar utgör en månads arbetsinsats? 160 timmar (40 timmar/vecka x 4 veckor/månad) eller 320 timmar (12 timmar/dag x 6 dagar/vecka)?
- Vilken är minimilönen (och genomsnittslönen) i USA respektive Sverige i förhållande till bensinpriset (eller elpriset).

Inget av detta ändrar dock på de grundläggande argumenten ovan. Energi är ur ett historiskt perspektiv ofattbart billig - i praktiken gratis – och på sikt (bortom oljetoppen) kommer väldigt mycket som vi tar för givet att vara tvunget att omprövas och bli annorlunda. Vår utmaning är att se till att annorlunda inte nödvändigtvis betyder ”sämre” utan att vi kan hitta bra lösningar som fungerar i ett hållbart lågenergisamhälle.

Jag känner att den här texten och nästa är bland de bästa, eller viktigaste texter jag har skrivit hittills. Efter att jag började leka med tanken på att energi idag är gratis (denna text) och att transporter därför också är gratis (nästa text) har jag skaffat mig nya konceptuella glasögon som tillåter mig att se på omvärlden på ett nytt sätt. Medieteoretikern Marshall McLuhan sa (fritt översatt) att "vi vet inte vem som upptäckte vatten, men det var inte en fisk". Poängen är att det är svårt att se det man simmar i, är omgiven av och tar för givet. Det är lätt hänt att man blir medveten om sin egen kultur och vad man tar för givet först när man är utomlands, upptäcker att saker där fungerar annorlunda och då får tillfälle att reflektera över skillnaderna mellan där och här.

På samma sätt fungerar det med energi och transporter. Vi tar stabil tillgång till billig energi för så självklar att vi inte ens är medvetna om detta faktum. Först med ett provokativt påstående om att "energi är gratis" (vilket i bokstavlig bemärkelse förstås inte är sant) kan man börja fundera över och inse vidden och implikationerna av vad som kommer hända - på alla områden - när energi inte längre är gratis utan istället kostar.

När man därefter åker till IKEA en dag i november klockan 13 ser man med nya ögon på de 1000 väglampor längs med motorvägen som redan är på väg att börja tändas. När man sitter i IKEAs höst-smyckade restaurang en timma senare och är omgiven av ännu fler lampor som hänger i alla fönster kan man luta sig bakåt och fundera... över det faktum att ett par mil fram och tillbaka i bil till IKEA bara kostar några tior och att lunchen därför fortfarande är mycket billigare än om man stannat hemma och gått med familjen runt hörnet för att äta lunch på kvarterskrogen...

Vem tänker idag på elförbrukningen och på kostnaden för strömmen när vi köper en elvisp eller en DVD-spelare? Som sagt, i praktiken behandlar du och jag idag energi som om den var gratis. Försök argumentera emot det om du kan!
.

433 kommentarer:

1 – 200 av 433   Nyare›   Senaste»
Anonym sa...

Ja, energin är gratis idag! Och arbete är dyrt! Det tror jag är ett av de stora skiftena som måste till för att vi ska klara samhället. En skatteväxling värd namnet skulle kunna vrida utvecklingen i rätt riktining. Men den är förstårs svår för ett land att genomföra själv, och därmed minskade hoppet...

/ylven

Klas sa...

Där kom det utlovade inlägget :)

En förändring på faktorn arbete vs energi, om den kommer, måste självklart vara globalt och komma gradvis. Allt annat skulle leda till oerhörda motsättningar krig och problem.

Jag är dock inte alls säker på att människan efter 5 miljoner års utveckling kommer gå bakåt...

Vi har, som art, blivit mer och mer effektiva. Vi hittar på verktyg som hjälper oss, eld, ånga, elektricitet, olja osv. Varje steg i evolutionen har gjort det lättare för oss och fått oss att kunna bli mer och mer effektiva.

Skulle vi nu börja bli mindre effektiva så måste vi troligen också acceptera en mindre befolkning på jorden (iaf på många idag överbefolkade områden). Ett jordbruk med tex bara handkraft kan inte försörja lika många människor som idag.

Jag tror att om 10-50 år (utvecklingen går snabbare och snabbare dessutom) så kommer vi ha ännu mer effektiva energikällor, och behöva ännu mindre manuellt arbete. Vi kommer också ha skapat ett till stora delar hållbart samhälle, även om det inte är uteslutet att vissa enklaver kan ha misslyckats och är på väg att gå under.

Vi kanske t.o.m kan kontrollera väder och klimat, och vi kommer att ha tagit oss vidare ut i rymden och påbörjat våra första stapplande steg utåt. Kunskapen vi samlar in från dessa dyra eskapader, kommer hjälpa oss på jorden att bli ännu effektivare.

Vi kommer, troligen att se ännu större städer, som förvisso handhar sin egen energiförsörjning, och är små ekosystem i sig, men ändock kommer innehålla en oerhörd mängd människor. Vi komemr troligen ha en ännu globalare värld, där skillnaderna, geografiskt, suddas ut alltmer (återigen med vissa undantag).

Vi kommer förhoppningsvis att ha börjat förstå vilka transporter som är bra och nödvändiga, resande, träffa andra personer/kulturer osv, och vilka som inte tillför något extra - genom bla närproducerad mat och energi samt mer lokala produkter i de flesta fall.

En skatteväxling låter ju lockande (jag tilltalades av idén bara för ngt tiotal år sen) - men tricket är att man fortfarande måste vara lika effektiv som innan !
Jag tycker nog snarare att en medvetenhet om närproducerade grödor, skillnaden mellan viktiga och mindre viktiga resor. Ressätt osv är bättre.
Skattestyrning är tyvärr ett rätt artificiellt styrmedel, och som sagt det funkar bara om alla gör det. Annars blir det bara murar och handelshinder mellan nationer...

/K

Daniel sa...

Klas,

visserligen har det gått "framåt" länge men det är ju dessvärre ingen garanti för att det kommer att fortgå för evigt. Dinosaurier dominerade på jorden i 160 miljoner år, Lucy (australopithecus) är 3 miljoner år gammal. Så inget är hugget i sten och ännu är inte sista kapitlet skrivet.

Som det står på alla aktiefonder: "historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning". Så enkelt är det, historisk framgång för människosläktet är ingen garanti för framtida framgångar. Jag återkommer för övrigt till detta ämne nu i december i några texter som jag håller på att skriva på.

Anonym sa...

Pedro Prieto "naken apa".
När en människa borta från samhället lever som en naken apa, i skogen och han måste själförsörja sig jälv,
100W motsvarar hans genomsnitt arbete. Även när han sover.
Då utnyttjar han ca 40% av energin som har fått av maten, 3000 Kcal/dag som FAO rekomenderar för en aktiv vuxen man.

Dina 60w golvlampa kan inte jämföras med hårt arbete. Upp till 200w klara man ganska lätt, typ promenera i normal fart. Prova det med en ergometer och känn det själv. I spurt klara man med upp till 1000w utan att behöva vara en athlet.

Anonym sa...

Att energi är gratis är inte så kontroversiellt.
Pengar ska användas för att för att betalla mänskliga ansträngningar inte naturens tjänster.

En svamp i skogen är gratis om man plockar den själv, men det ska betalas om någon annan gör det och han vill sälja den.

Fast faktumet att vi bygger alla samhällsstrukturer med tänken om att så mycket energi är förevigt garanterat är väldigt färligt.

Jag tror inte att det skulle hjälpa att göra energin dyrare på en artifficiellt sätt, utan att man måste kontrollera/begränsa endliga energiresursernas flöder.

Vinden, regnet, solen är gratis och försäkrade för hela mänsklighetens framtid.
Växter djur och andra levande varelser arbetar gärna gratis till oss.
Ska vi överuttnyttjar vi deras jobb nu, eller sammarbeta i simbiosys i tusentals år?

Vi håller på att bita handen som matar oss (gratis).

Daniel sa...

Du har rätt, Peio.

Jag har läst lite mer och ändrar från 60 W till 100 W glödlampa i texten.

Sara.Hansson sa...




Erbjuda lån mellan särskilt snabb och tillförlitlig

Den personliga kredit är en del av konsumentkrediter. Den personliga lån kännetecken är att det inte har tilldelats
ett specifikt projekt och därför dess användning är gratis. Emellertid är principen densamma som den för de övriga patentkraven:
en organisation som erbjuder ett visst belopp du måste betala varje månad med intresse. som
långivare kan personliga lån också kallas: konventionella lån, personliga lån, personliga kredit- eller avskrivnings. Men oavsett det namn som används, det är samma villkor som kommer att vara Erbjöd. Sedan kontakta oss med dina speciella önskemål om kredit miljoner € 5000 till € 5 för behövande
Finansiering / sara.hansson210@gmail.com


Erbjuda lån mellan synnerhet

Jag uttryckte det med ett lån från 5000 var € 500, € 000 och mycket enkla förhållanden. Jag gör också investeringar och lån mellan individer av alla slag. Ger lån samarbete på kort, medellång och lång sikt med min advokat. Vi vet inte deras användning och våra överföringar från en bank för säkerheten transaktionen. För alla dina önskemål förslag från priser och iscensättning av betalningar och jag kommer att vara din hjälp. Slutligen, vänligen kontakta mig via mail: sara.hansson210@gmail.com


Snabb och svår finansiering

Hello Mr / Mrs
Jag erbjuder lån mellan synnerligen allvarlig och mycket snabb
Justera liv, du behöver pengar, du är
fängslade utan tillgång till bankkrediter eller inte ni
bank behöver medel för dess konstruktion,
t fastighetsprojekt, skapar ditt eget företag, retur
personal, har du lust att göra och behöver pengar,
dåliga krediter eller behöver pengar för att betala
räkningar eller skulder, bildade en grupp och tillhörande stöd
valfritt belopp, och min återbetalningstiden
étudie.Contactez mig för mer information.
sara.hansson210@gmail.com



Erbjuda lån mellan synnerhet

Hello Sir fru.
Jag är en individ, Schweiz, Kanada, Belgien eller franska och ett land jag dig ett lån som sträcker sig från 500 € att erbjuda 100.000 € någon möjlighet att betala tillbaka med en 3% ränta för alla -post intresserad och jag kommer att avstå inte allvarlig.
Vi är individer som erbjuder lån mellan människor som behöver allvarligt för små företag,
Investerings personliga intressen än 2% och 7% av det begärda beloppet för att göra lån till lokala och internationella lån till människor över hela världen.Vi ge lån som du betalar är minimala. Vår organisation är inte en bank. Kontakta oss idag och vi vet hur mycket pengar du vill låna. Vi är redo att tillfredsställa våra kunder inom 72 timmar efter din ansökan. Om du är intresserad, kan du kontakta mig via e-post: sara.hansson210@gmail.com


Sara.Hansson sa...



Du behöver hjälp för att lyckas i livet

hej,
För det behövs för att stödja någon i behov kriterium omständigheter investeringar i denna pluralistisk och internationell syn ledde mig till en ny typ av investering som är redo. Faktiskt, jag erbjuder mina tjänster till ärliga människor som behöver ekonomiskt stöd, antingen skapa inkomstbringande verksamhet är att säkerställa
för en bättre framtid med en hastighet av 2% förväntas intresse, vill jag säga att jag är redo att bevilja ett lån mellan 2000 och 000 900. Jag förberedd för detta kapital på ca 100 550. 000. Så kontrollera
lån samtidigt som du vrider huvudstaden också bidra till att öka mina utdelning. Kort sagt, är det ett litet test
många lån som jag gör. Ingen fråga jag vill bryta mot ocker lagen. Jag lånar ut till vem som helst kan allvarligt ärlig, naturligtvis betala mig inom en rimlig tid. Din ansökan skall innehålla det belopp som du behöver, nyttan av lånet, följt av dina telefonkontakter.
OBS: Mitt mål är att ge lån till människor i nöd. Ingen kontaktar mig till följande e-post: sara.hansson210@gmail.com



Få upp till 800.000€ finansiering för sina projekt

Vill ta åt sig äran för framsteg
göra banker, avslaget på deras ansökningar
krediter. eller tar emot
Kredit för att genomföra sina projekt; ta
aktiviteter; bygga upp sina hem eller hyra
lägenhet; Köpa hus Etc ...

Jag lägger betydande kapital tillgängligt
betalade € 5.000 till 800.000 €
vara alla
behöver.

När räntan är 2%.
För mer information eller detaljer
Ytterligare, kontakta via e-post: sara.hansson210@gmail.com
ange det belopp du vill och din återbetalningstiden.



Tre snabba och tillförlitliga specialerbjudanden fr ?? lån upp till 48 timmar

Specialerbjudanden snabb och tillförlitlig tre fjärdedelar av 48 timmar redo att få pengar att betala snabbt och enkelt! kontant lån. enkel och beprövad. Privatiseringen mellan: Nöjdhetsgaranti € 5000 till € 500.000. E-postkontakt: sara.hansson210@gmail.com
Vår policy: öppenhet och tillfredsställelse priser.


Kredit för alla behov

Hej Mr Mrs
Särskilt Schweiz, Kanada, Belgien och lån på den franska erbjudandet
av (......) till någon möjlighet att betala tillbaka med ränta
3% för alla som är intresserade maila mig, vilket är vad
(Afrika) allvarlig kören
Vi är individer som erbjuder husägare lån
de har stort behov av små företag, investeringar
för personligt bruk
3% av det begärda beloppet rate.Nous intresse
lokala lån och internationella lån
folk world.We ge lån
minime.notre organisation av utebliven betalning
en bank och som inte kräver en hel del dokument, men
följt av en IOU certifierade.
Kontakta oss idag och låt oss veta hur mycket
de pengar du vill prêter.nous är redo att ta
våra kandidater inom 72 timmar efter din beställning
formulé.si du är intresserad, kontakta mig via
e-post: sara.hansson210@gmail.com

Sara.Hansson sa...



Erbjuda lån mellan ärliga människor

Du söker finansiering, vill expandera sin verksamhet eller projekt eller till
köpa en lägenhet, men tyvärr banken frågar de villkor som du inte kan fylla. mer
Tja, jag är en person som jag bevilja lån som sträcker sig från € 1-5000000 till alla personer som kan uppfylla deras engagements.par som räntan är 3% per år.
Eller du behöver pengar till andra orsaker; Vänligen kontakta mig för mer information. Webb: sara.hansson210@gmail.com


Erbjuder kontanter lån utan lokala kostnader, inklusive lån kassan

i synnerhet lån erbjuda annons för studier av fransmännen som gör en massa pengar på lån mellan privat webbplats ad ad empréstimodinheiro redo med kontanter platser och kosmetika butiker erbjuder annons redo utlåning mellan privata krediter i särskilt pengar, undersökningen ger dem särskilt mellan utlåning webbplatser erbjuder särskilt nya lån kontant lån paris specifika meddelanden utan kontant lån webbplats bland det låga registret, i synnerhet lån erbjudande mellan synnerhet Frankrike fransk webbplats tillkännager fritt lån lån pengar till nya fria lokala enskilda lån och seriöst erbjudande för reklam för särskilda pengar Site låna ut pengar för att erbjuda lån mellan allvarliga och ärliga människor. : sara.hansson210@gmail.com



Erbjuda lån mellan synnerhet

Jag har ett kapital som ska användas för att bevilja särskilda lån
kort och lång sikt från 5000 till 2.000.000 € personligen
allvar vill detta lån. 1,5% till 2% ränta per år, beroende på mängden
Det betalas eftersom jag särskilt inte vill bryta mot ocker lagen.
Du kan betala upp 6-20 år, beroende på mängden
empruntée.C'est till dig för månadsbetalningar. Jag ber bara
handskrivna IOU certifierade och även
levereras delar
sara.hansson210@gmail.com



Förvärvslån till festen

Jag bevilja lån till personer med en 5% ränta under en period av ditt val .Från 1000-1.000.000 €
Återbetalning börjar 3 m efter överföringen till ditt bankkonto kommer att göras i månatliga avbetalningar.
Så här är mina lån e-posttjänst: sara.hansson210@gmail.com



Erbjuda lån mellan privat och ärlig 72h

Jag är en privatliv i Frankrike, jag låna ut pengar till dem som känner behov lån
Så för alla dina lån mellan privat behov av att ta itu med ekonomiska svårigheter att slutligen bryta dödläget som orsakar banker av avslaget på deras låneansökan filer? Jag kan ge dig lånebeloppet du behöver och med villkor som gör livet lättare. Lån och kortfristiga med en kredit återbetalningstid mycket prisvärd mina avtal 5000 € upp "på € 500.000, etc. . . .
med undantag för investeringsområden där du kan hjälpa
finansiella
* inteckningar
* Investeringslån
* Auto Loan
* Skuldkonsolidering
* Line of Credit
* Topplån
* Förvärv av kredit
* Personliga Lån
post: sara.hansson210@gmail.com
Så jag väntar på dina brådskande förfrågningar

Sara.Hansson sa...



Jag erbjuder dig ett lån

Jag uttryckte det med ett lån på € 5000 till € 1.500.000 i mycket enkla ordalag för alla personer
du har råd. Jag gör också investeringar och lån mellan individer av alla slag. Kontakta mig
post: sara.hansson210@gmail.com



säker och tillförlitlig källa särskilt lån

Vi erbjuder lån mellan personer av 5000 € till 500.000 € för alla personer som har sina projekt acoração och kunna möta den betalningsplan. Vi är redo att svara så snart som möjligt efter mottagandet av beställningen: sara.hansson210@gmail.com



erbjuda lån mellan särskilt allvarliga för semester

I Financial, lån mellan särskilt i åtanke att hjälpa lite förbjudet HAVANNA VERONIKA
Banken eller inte har stöd av banker för låneansökningar, jag bevilja lån till allvarliga och ärliga människor som kan betala tillbaka lånet i normal .Så länge de vill, i detta fall, berätta -moi hur voulez- vänligen ha ett lån och lånet, då jag skickar kreditmått och förfaranden för att få ditt lån lån .j'offre kort, medellång och lång sikt, beroende på mängden medge att från 5000 € miljoner € 9,35, med en 2% ränta. deras privata låneansökningar kontakta mig via e-post: sara.hansson210@gmail.com

kathleen sa...



Avsluta dina bekymmer av pengar medel mellan individer i Frankrike



kathleen.cassand@e-nautia.com

Bonjour Madame et Monsieur. Ekonomiskt stöd till ärliga människor jag vänder sig till alla personer i behov av sin andel I beviljar lån av pengar från 2.000 € till 900.000 € för alla personer som kan betala den med en ränta på 3% per år. Jag gör det inom följande områden: - finansiella lån - Home Loan - investeringslån - Auto lån - skuldkonsolidering - Förvärv av kredit - Personliga Lån - du har fastnat Om du är verkligen i behov, kontakta mig för mer information: kontakta: E-post: kathleen.cassand@e-nautia.com

kathleen sa...



Avsluta dina bekymmer av pengar medel mellan individer i Frankrike



kathleen.cassand@e-nautia.com

Bonjour Madame et Monsieur. Ekonomiskt stöd till ärliga människor jag vänder sig till alla personer i behov av sin andel I beviljar lån av pengar från 2.000 € till 900.000 € för alla personer som kan betala den med en ränta på 3% per år. Jag gör det inom följande områden: - finansiella lån - Home Loan - investeringslån - Auto lån - skuldkonsolidering - Förvärv av kredit - Personliga Lån - du har fastnat Om du är verkligen i behov, kontakta mig för mer information: kontakta: E-post: kathleen.cassand@e-nautia.com

kathleen sa...



Avsluta dina bekymmer av pengar medel mellan individer i Frankrike



kathleen.cassand@e-nautia.com

Bonjour Madame et Monsieur. Ekonomiskt stöd till ärliga människor jag vänder sig till alla personer i behov av sin andel I beviljar lån av pengar från 2.000 € till 900.000 € för alla personer som kan betala den med en ränta på 3% per år. Jag gör det inom följande områden: - finansiella lån - Home Loan - investeringslån - Auto lån - skuldkonsolidering - Förvärv av kredit - Personliga Lån - du har fastnat Om du är verkligen i behov, kontakta mig för mer information: kontakta: E-post: kathleen.cassand@e-nautia.com

Unknown sa...

lån erbjudande mellan synnerligen allvarlig och ärlig


Du har avslagits av banken eftersom din kredit inte uppfyller deras standard .Du dröm att ha eget företag, ditt hem, betala en skuld förklaras i behov av pengar. Vi är en särskild grupp med kapital kommer att användas för att ge lån till människor i ekonomiska svårigheter med en hastighet av 2% till 3% rabatt. Du kan kontakta oss via mail:romina.butini@gmail.com

www.blogger.com sa...

Pålitligt och snabbt lån erbjudande;stefania.gutu20@gmail.com
Särskilt
Herr & fru särskilt Schweiz, Kanada,
Belgien, portugisiska, italienska, franska och var som helst i världen
hela lagt vi till ditt förfogande ett lån från 5.000€
80.000.000€ till mycket enkelt villkor vi också av
investeringar och lån mellan individen av alla sorter vi
erbjuda krediter kort, medellång och lång sikt. Vi vet inte om din
användningsområden och våra överföringar tillhandahålls av en Bank för säkerhet
för transaktionen till någon som kan betala tillbaka med
ränta på 3% för den som är intresserad skriv till mig på mail: stefania.gutu20@gmail.com

www.blogger.com sa...

Utbudet av pengar inom 48 timmar snabbt innan festen:stefania.gutu20@gmail
Jag är Fru STEFANI GUTU nationalitet italienska.
För dig Schweiz, Kanada, Belgien, Italien, Portugal, franska erbjuder
lån av 5.000€ till 80.000.000€.a någon som kan ersätta honom
med relativt lågt intresse av rapport
banker det innebär 3%.
Behöver du kredit att fylla?
Du vill bygga,
Renovera,
Återställa,
eller helt enkelt utveckla din bostad?
Göra förvärv dune House eller mark? eller helt enkelt för
täcka utbetalningarna personligt eller familj, du kan få detta
kredit finansiering för ditt kort eller lång sikt projekt varaktighet
maximal ersättning är 5 år till 30 år beroende på Art
lån.
Alla mina erbjudanden om lån studeras efter dina personliga behov
väl har i sak du för mer info kontakta mig via mail: stefania.gutu20@gmail.com

Unknown sa...

behöver du en äkta lån i affärssyfte eller för att betala din skuld kontakt Mr Kellie Wilson nu för äkta lån via e-post: Oceanicfinance113@gmail.com

Sara.Hansson sa...



Erbjuda lån mellan särskilt snabb och tillförlitlig Whatsapp : 002 296 707 3147

Den personliga kredit är en del av konsumentkrediter. Den personliga lån kännetecken är att det inte har tilldelats
ett specifikt projekt och därför dess användning är gratis. Emellertid är principen densamma som den för de övriga patentkraven:
en organisation som erbjuder ett visst belopp du måste betala varje månad med intresse. som
långivare kan personliga lån också kallas: konventionella lån, personliga lån, personliga kredit- eller avskrivnings. Men oavsett det namn som används, det är samma villkor som kommer att vara Erbjöd. Sedan kontakta oss med dina speciella önskemål om kredit miljoner € 5000 till € 5 för behövande
Finansiering / sara.hansson210@gmail.com Whatsapp : 002 296 707 3147


Erbjuda lån mellan synnerhet

Jag uttryckte det med ett lån från 5000 var € 500, € 000 och mycket enkla förhållanden. Jag gör också investeringar och lån mellan individer av alla slag. Ger lån samarbete på kort, medellång och lång sikt med min advokat. Vi vet inte deras användning och våra överföringar från en bank för säkerheten transaktionen. För alla dina önskemål förslag från priser och iscensättning av betalningar och jag kommer att vara din hjälp. Slutligen, vänligen kontakta mig via mail: sara.hansson210@gmail.com


Snabb och svår finansiering

Hello Mr / Mrs
Jag erbjuder lån mellan synnerligen allvarlig och mycket snabb
Justera liv, du behöver pengar, du är
fängslade utan tillgång till bankkrediter eller inte ni
bank behöver medel för dess konstruktion,
t fastighetsprojekt, skapar ditt eget företag, retur
personal, har du lust att göra och behöver pengar,
dåliga krediter eller behöver pengar för att betala
räkningar eller skulder, bildade en grupp och tillhörande stöd
valfritt belopp, och min återbetalningstiden
étudie.Contactez mig för mer information.
sara.hansson210@gmail.com



Erbjuda lån mellan synnerhet

Hello Sir fru.
Jag är en individ, Schweiz, Kanada, Belgien eller franska och ett land jag dig ett lån som sträcker sig från 500 € att erbjuda 100.000 € någon möjlighet att betala tillbaka med en 3% ränta för alla -post intresserad och jag kommer att avstå inte allvarlig.
Vi är individer som erbjuder lån mellan människor som behöver allvarligt för små företag,
Investerings personliga intressen än 2% och 7% av det begärda beloppet för att göra lån till lokala och internationella lån till människor över hela världen.Vi ge lån som du betalar är minimala. Vår organisation är inte en bank. Kontakta oss idag och vi vet hur mycket pengar du vill låna. Vi är redo att tillfredsställa våra kunder inom 72 timmar efter din ansökan. Om du är intresserad, kan du kontakta mig via e-post: sara.hansson210@gmail.com



Fri 2016 Credit Bank

Jag HAVANNA finansiella VERONIKA, särskilt för långivaren i en anda av att hjälpa lite förbjuden
Banken eller inte har nytta av banker till låneansökningar, inser jag mina pengar och seriösa människor
ärlig, som kan betala tillbaka lånet i normal tid de vill, i detta fall .Så tala om för mig
voulez- honom som ett lån och lånet, då jag skickar kreditmått
och förfaranden för att följa för att få ditt lån. Eftersom vi är begränsade till lån på ett kort avtal, medellång och lång sikt ett belopp på € 5.000 till € 1.350.000, med en investering på ett intresse av 2% under hela din återbetalning. till sina kreditansökningar mellan synnerhet kontakta mig: sara.hansson210@gmail.com

hälsningar



Erbjuda lån mellan särskilda problem

För er som har fastnat, förbjudna bank och du behöver inte göra
banker gynnar och du måste låna pengar
Specifikt kan vi hjälpa människor allvarlig och ärlig, som kan
återbetala lånet i normal tid de vill ha. vi betalar
EURO 1.350.000 i 1000 72h 48h senare visning. Vår gräns är
görs med en hastighet av 2% av längden på din räntebetalning
beroende på din låneansökan. För mer information kontakta oss på
Mail: sara.hansson210@gmail.com

Sara.Hansson sa...


Erbjuda lån mellan särskilt snabb och tillförlitlig Whatsapp : 002 296 707 3147

Den personliga kredit är en del av konsumentkrediter. Den personliga lån kännetecken är att det inte har tilldelats
ett specifikt projekt och därför dess användning är gratis. Emellertid är principen densamma som den för de övriga patentkraven:
en organisation som erbjuder ett visst belopp du måste betala varje månad med intresse. som
långivare kan personliga lån också kallas: konventionella lån, personliga lån, personliga kredit- eller avskrivnings. Men oavsett det namn som används, det är samma villkor som kommer att vara Erbjöd. Sedan kontakta oss med dina speciella önskemål om kredit miljoner € 5000 till € 5 för behövande
Finansiering / sara.hansson210@gmail.com Whatsapp : 002 296 707 3147

Sara.Hansson sa...


Erbjuda lån mellan särskilt snabb och tillförlitlig Whatsapp : 002 296 707 3147

Den personliga kredit är en del av konsumentkrediter. Den personliga lån kännetecken är att det inte har tilldelats
ett specifikt projekt och därför dess användning är gratis. Emellertid är principen densamma som den för de övriga patentkraven:
en organisation som erbjuder ett visst belopp du måste betala varje månad med intresse. som
långivare kan personliga lån också kallas: konventionella lån, personliga lån, personliga kredit- eller avskrivnings. Men oavsett det namn som används, det är samma villkor som kommer att vara Erbjöd. Sedan kontakta oss med dina speciella önskemål om kredit miljoner € 5000 till € 5 för behövande
Finansiering / sara.hansson210@gmail.com Whatsapp : 002 296 707 3147

Unknown sa...

Hej Herr;Fru
Vi är privata banker , jordbrukare, yrkesverksamma , företag och lokala samhällen , vi är regionala banker och tåg i Frankrike , den första bank nätverk av människor . Vi är människor och vi gör våra tjänster tillgängligheten av någon person på allvar som vill låna pengar för att kompensera för sina ekonomiska problem . Våra lånevillkor är mycket framstående och våra räntan har fastställts till 3 % för att ge alla möjlighet till förverkligande , redigera sina egna projekt , för att lösa olika problem. Vi är tillgängliga för dig för att bevilja lån från 5000 Kr till 10.000.000 Kr. Så, om du är intresserad av våra tjänster , kan du helt enkelt skicka oss din begäran ange det belopp du vill låna och hur lång din återbetalning kommer att utfärdas . Vi förväntar oss därför att din ansökan för att börja spela in loggfilen av våra lån . Skicka din förfrågan till vår e-post : florenciadupper@yahoo.com
florenciadupper@yahoo.com
..Väntar på att dina sviter av svar i förmån till din tjänst 24/ 24.

Unknown sa...

Hej Herr;Fru
Vi är privata banker , jordbrukare, yrkesverksamma , företag och lokala samhällen , vi är regionala banker och tåg i Frankrike , den första bank nätverk av människor . Vi är människor och vi gör våra tjänster tillgängligheten av någon person på allvar som vill låna pengar för att kompensera för sina ekonomiska problem . Våra lånevillkor är mycket framstående och våra räntan har fastställts till 3 % för att ge alla möjlighet till förverkligande , redigera sina egna projekt , för att lösa olika problem. Vi är tillgängliga för dig för att bevilja lån från 5000 Kr till 10.000.000 Kr. Så, om du är intresserad av våra tjänster , kan du helt enkelt skicka oss din begäran ange det belopp du vill låna och hur lång din återbetalning kommer att utfärdas . Vi förväntar oss därför att din ansökan för att börja spela in loggfilen av våra lån . Skicka din förfrågan till vår e-post : florenciadupper@yahoo.com
florenciadupper@yahoo.com
..Väntar på att dina sviter av svar i förmån till din tjänst 24/ 24.

Unknown sa...

Hej Herr;Fru
Vi är privata banker , jordbrukare, yrkesverksamma , företag och lokala samhällen , vi är regionala banker och tåg i Frankrike , den första bank nätverk av människor . Vi är människor och vi gör våra tjänster tillgängligheten av någon person på allvar som vill låna pengar för att kompensera för sina ekonomiska problem . Våra lånevillkor är mycket framstående och våra räntan har fastställts till 3 % för att ge alla möjlighet till förverkligande , redigera sina egna projekt , för att lösa olika problem. Vi är tillgängliga för dig för att bevilja lån från 5000 Kr till 10.000.000 Kr. Så, om du är intresserad av våra tjänster , kan du helt enkelt skicka oss din begäran ange det belopp du vill låna och hur lång din återbetalning kommer att utfärdas . Vi förväntar oss därför att din ansökan för att börja spela in loggfilen av våra lån . Skicka din förfrågan till vår e-post : florenciadupper@yahoo.com
florenciadupper@yahoo.com
..Väntar på att dina sviter av svar i förmån till din tjänst 24/ 24.

Unknown sa...

Hej Herr;Fru
Vi är privata banker , jordbrukare, yrkesverksamma , företag och lokala samhällen , vi är regionala banker och tåg i Frankrike , den första bank nätverk av människor . Vi är människor och vi gör våra tjänster tillgängligheten av någon person på allvar som vill låna pengar för att kompensera för sina ekonomiska problem . Våra lånevillkor är mycket framstående och våra räntan har fastställts till 3 % för att ge alla möjlighet till förverkligande , redigera sina egna projekt , för att lösa olika problem. Vi är tillgängliga för dig för att bevilja lån från 5000 Kr till 10.000.000 Kr. Så, om du är intresserad av våra tjänster , kan du helt enkelt skicka oss din begäran ange det belopp du vill låna och hur lång din återbetalning kommer att utfärdas . Vi förväntar oss därför att din ansökan för att börja spela in loggfilen av våra lån . Skicka din förfrågan till vår e-post : florenciadupper@yahoo.com
florenciadupper@yahoo.com
..Väntar på att dina sviter av svar i förmån till din tjänst 24/ 24.

Unknown sa...

Hej Herr;Fru
Vi är privata banker , jordbrukare, yrkesverksamma , företag och lokala samhällen , vi är regionala banker och tåg i Frankrike , den första bank nätverk av människor . Vi är människor och vi gör våra tjänster tillgängligheten av någon person på allvar som vill låna pengar för att kompensera för sina ekonomiska problem . Våra lånevillkor är mycket framstående och våra räntan har fastställts till 3 % för att ge alla möjlighet till förverkligande , redigera sina egna projekt , för att lösa olika problem. Vi är tillgängliga för dig för att bevilja lån från 5000 Kr till 10.000.000 Kr. Så, om du är intresserad av våra tjänster , kan du helt enkelt skicka oss din begäran ange det belopp du vill låna och hur lång din återbetalning kommer att utfärdas . Vi förväntar oss därför att din ansökan för att börja spela in loggfilen av våra lån . Skicka din förfrågan till vår e-post : florenciadupper@yahoo.com
florenciadupper@yahoo.com
..Väntar på att dina sviter av svar i förmån till din tjänst 24/ 24.

nad sa...

Snabba erbjuda lån mellan privatpersoner i 72 timmar.
Hej damer och herrar

Ni som har verkliga ekonomiska problem. Ni som avvisas av olika banker trots alla ansträngningar.
Jag vill informera er om att jag ekonomiskt särskilt ge lån till någon person med god karaktär, ärlig, kan betala mig tillbaka inom avtalad tid med ett schablonbelopp på 2%.
För att jag gör mina lån som sträcker sig från 1500-5000000 euro.

Så någon i behov av pengar kan kontakta mig på min e-postadress: rosevertigo6@gmail.com för information.

Tack för att förstå och bra dag för dig.

nad sa...

Snabba erbjuda lån mellan privatpersoner i 72 timmar.
Hej damer och herrar

Ni som har verkliga ekonomiska problem. Ni som avvisas av olika banker trots alla ansträngningar.
Jag vill informera er om att jag ekonomiskt särskilt ge lån till någon person med god karaktär, ärlig, kan betala mig tillbaka inom avtalad tid med ett schablonbelopp på 2%.
För att jag gör mina lån som sträcker sig från 1500-5000000 euro.

Så någon i behov av pengar kan kontakta mig på min e-postadress: rosevertigo6@gmail.com för information.

Tack för att förstå och bra dag för dig.

nad sa...

Snabba erbjuda lån mellan privatpersoner i 72 timmar.
Hej damer och herrar

Ni som har verkliga ekonomiska problem. Ni som avvisas av olika banker trots alla ansträngningar.
Jag vill informera er om att jag ekonomiskt särskilt ge lån till någon person med god karaktär, ärlig, kan betala mig tillbaka inom avtalad tid med ett schablonbelopp på 2%.
För att jag gör mina lån som sträcker sig från 1500-5000000 euro.

Så någon i behov av pengar kan kontakta mig på min e-postadress: rosevertigo6@gmail.com för information.

Tack för att förstå och bra dag för dig.

nad sa...

Snabba erbjuda lån mellan privatpersoner i 72 timmar.
Hej damer och herrar

Ni som har verkliga ekonomiska problem. Ni som avvisas av olika banker trots alla ansträngningar.
Jag vill informera er om att jag ekonomiskt särskilt ge lån till någon person med god karaktär, ärlig, kan betala mig tillbaka inom avtalad tid med ett schablonbelopp på 2%.
För att jag gör mina lån som sträcker sig från 1500-5000000 euro.

Så någon i behov av pengar kan kontakta mig på min e-postadress: rosevertigo6@gmail.com för information.

Tack för att förstå och bra dag för dig.

nad sa...

Snabba erbjuda lån mellan privatpersoner i 72 timmar.
Hej damer och herrar

Ni som har verkliga ekonomiska problem. Ni som avvisas av olika banker trots alla ansträngningar.
Jag vill informera er om att jag ekonomiskt särskilt ge lån till någon person med god karaktär, ärlig, kan betala mig tillbaka inom avtalad tid med ett schablonbelopp på 2%.
För att jag gör mina lån som sträcker sig från 1500-5000000 euro.

Så någon i behov av pengar kan kontakta mig på min e-postadress: rosevertigo6@gmail.com för information.

Tack för att förstå och bra dag för dig.

Unknown sa...

Vi erbjuder NEDAN lån tjänster.

* Investerare Lån ..........
* Skuldkonsolidering ...........
* Mortgage .......
* Business lån ........
* Personliga lån ...............
* Internationella lån ...
* Traveling lån .........
* Visa lån .........

Vi erbjuder lån till människor i behov av en ekonomiassistent på en låg ränta på 3%. För att få ett lån med detta företag, kan du berätta det exakta beloppet av lån du behöver och den tid som du kan betala tillbaka lånet. så om intresse vänligen contacy oss med nedanstående detaljer.

E-post: kate_solution@outlook.com

Anonym sa...

Kära Herr / Fru,

Jag är Paul Moritz en ansedd, legitim och ett ackrediterat pengar långivaren. Jag låna pengar till individ och samarbeta organ i behov av ekonomiskt stöd. Har du en dålig kredit eller är du i behov av pengar för att betala räkningar? Behöver du ett lån eller finansiering av någon anledning jag vill använda detta medium för att informera er om att jag gör pålitliga mottagaren hjälp som jag kommer att vara glada att kunna erbjuda dig lån till låg ränta. Utförda tjänsten omfattar:
refinansiera
Inventor lån
auto lån
skuldkonsolidering
företagslån
Personliga lån
Vänligen skriva tillbaka om du är intresserad, på vilket svar du kommer att skickas låneansökan formulär att fylla. (Ingen social trygghet och ingen kreditupplysning, 100% garanterad) Jag ser fram emot tillåter mig att stå till tjänst för dig. Du kan kontakta oss via e-post: paulhelpfund@yahoo.com

Tack som jag ser fram emot tillåter mig att vara tjänster till dig ...
Paul Moritz
E-post: paulhelpfund@yahoo.com

Unknown sa...

Är du på jakt efter en äkta lån ?? Behöver du ett lån av något slag och av någon anledning ?? Är du ute efter att köpa ett nytt hem? Söker företags kapital ?? Vi är äntligen här för att hjälpa så vi erbjuda tillförlitliga lån på bara 2% ränta. Berörda låntagarna är att kontakta oss på (Freemanloanfinance@gmail.com), Freemanfinance.webs.com och få det lån idag.

Tack.
jamie Freeman
E-post: Freemanloanfinance@gmail.com, Freemanloans@hotmail.com
Webbplats: www.freemanfinance.webs.com

Unknown sa...

Kom dina finansiella problemen
E-post: sergio.hermedez@gmail.com
Du behöver en akut lån? utan långdragen process? Du vill köpa en bil? renovera din lägenhet? av ett projekt? att förändra livet? Vi erbjuder lån 5000 kr 90.000.000 kr till personer som är i behov med en ränta på tre procent 3% återbetalas över 35 år gammal. Kontakta mig sergio.hermedez@gmail.com
E-post: sergio.hermedez@gmail.com

Unknown sa...

Kom dina finansiella problemen
E-post: sergio.hermedez@gmail.com
Du behöver en akut lån? utan långdragen process? Du vill köpa en bil? renovera din lägenhet? av ett projekt? att förändra livet? Vi erbjuder lån 5000 kr 90.000.000 kr till personer som är i behov med en ränta på tre procent 3% återbetalas över 35 år gammal. Kontakta mig sergio.hermedez@gmail.com
E-post: sergio.hermedez@gmail.com

Unknown sa...

Kom dina finansiella problemen
E-post: sergio.hermedez@gmail.com
Du behöver en akut lån? utan långdragen process? Du vill köpa en bil? renovera din lägenhet? av ett projekt? att förändra livet? Vi erbjuder lån 5000 kr 90.000.000 kr till personer som är i behov med en ränta på tre procent 3% återbetalas över 35 år gammal. Kontakta mig sergio.hermedez@gmail.com
E-post: sergio.hermedez@gmail.com

Unknown sa...

Kom dina finansiella problemen
E-post: sergio.hermedez@gmail.com
Du behöver en akut lån? utan långdragen process? Du vill köpa en bil? renovera din lägenhet? av ett projekt? att förändra livet? Vi erbjuder lån 5000 kr 90.000.000 kr till personer som är i behov med en ränta på tre procent 3% återbetalas över 35 år gammal. Kontakta mig sergio.hermedez@gmail.com
E-post: sergio.hermedez@gmail.com

Unknown sa...

Kom dina finansiella problemen
E-post: sergio.hermedez@gmail.com
Du behöver en akut lån? utan långdragen process? Du vill köpa en bil? renovera din lägenhet? av ett projekt? att förändra livet? Vi erbjuder lån 5.000 kr 90000.000 kr personer som är i behov med en ränta på tre procent 2% återbetalas under 35 år gammal. Kontakta mig sergio.hermedez@gmail.com
E-post: sergio.hermedez@gmail.com
E-post: sergio.hermedez@gmail.com

miranda sa...

Snabba erbjuda lån mellan privatpersoner i 72 timmar

e-post: mirandasuarez343@gmail.com

God kväll makarna,

Det är en person som arbetar i det finansiella området sedan är det dags för dig att komma till bevilja dina lån från 10.000 till 1000.000 kr i en takt av 2%.

Så att det skulle vara tillgänglig 24/24. Detta är en möjlighet för dig att avsluta din ekonomiska situation lite svårt.
e-post: mirandasuarez343@gmail.com

Tack och väntar på dig att läsa.

miranda sa...

Snabba erbjuda lån mellan privatpersoner i 72 timmar

e-post: mirandasuarez343@gmail.com

God kväll makarna,

Det är en person som arbetar i det finansiella området sedan är det dags för dig att komma till bevilja dina lån från 10.000 till 1000.000 kr i en takt av 2%.

Så att det skulle vara tillgänglig 24/24. Detta är en möjlighet för dig att avsluta din ekonomiska situation lite svårt.
e-post: mirandasuarez343@gmail.com

Tack och väntar på dig att läsa.

miranda sa...

Snabba erbjuda lån mellan privatpersoner i 72 timmar

e-post: mirandasuarez343@gmail.com

God kväll makarna,

Det är en person som arbetar i det finansiella området sedan är det dags för dig att komma till bevilja dina lån från 10.000 till 1000.000 kr i en takt av 2%.

Så att det skulle vara tillgänglig 24/24. Detta är en möjlighet för dig att avsluta din ekonomiska situation lite svårt.
e-post: mirandasuarez343@gmail.com

Tack och väntar på dig att läsa.

miranda sa...

Snabba erbjuda lån mellan privatpersoner i 72 timmar

e-post: mirandasuarez343@gmail.com

God kväll makarna,

Det är en person som arbetar i det finansiella området sedan är det dags för dig att komma till bevilja dina lån från 10.000 till 1000.000 kr i en takt av 2%.

Så att det skulle vara tillgänglig 24/24. Detta är en möjlighet för dig att avsluta din ekonomiska situation lite svårt.
e-post: mirandasuarez343@gmail.com

Tack och väntar på dig att läsa.

miranda sa...

Snabba erbjuda lån mellan privatpersoner i 72 timmar

e-post: mirandasuarez343@gmail.com

God kväll makarna,

Det är en person som arbetar i det finansiella området sedan är det dags för dig att komma till bevilja dina lån från 10.000 till 1000.000 kr i en takt av 2%.

Så att det skulle vara tillgänglig 24/24. Detta är en möjlighet för dig att avsluta din ekonomiska situation lite svårt.
e-post: mirandasuarez343@gmail.com

Tack och väntar på dig att läsa.

miranda sa...

Snabba erbjuda lån mellan privatpersoner i 72 timmar

e-post: mirandasuarez343@gmail.com

God kväll makarna,

Det är en person som arbetar i det finansiella området sedan är det dags för dig att komma till bevilja dina lån från 10.000 till 1000.000 kr i en takt av 2%.

Så att det skulle vara tillgänglig 24/24. Detta är en möjlighet för dig att avsluta din ekonomiska situation lite svårt.
e-post: mirandasuarez343@gmail.com

Tack och väntar på dig att läsa.

miranda sa...

Snabba erbjuda lån mellan privatpersoner i 72 timmar

e-post: mirandasuarez343@gmail.com

God kväll makarna,

Det är en person som arbetar i det finansiella området sedan är det dags för dig att komma till bevilja dina lån från 10.000 till 1000.000 kr i en takt av 2%.

Så att det skulle vara tillgänglig 24/24. Detta är en möjlighet för dig att avsluta din ekonomiska situation lite svårt.
e-post: mirandasuarez343@gmail.com

Tack och väntar på dig att läsa.

miranda sa...

Snabba erbjuda lån mellan privatpersoner i 72 timmar

e-post: mirandasuarez343@gmail.com

God kväll makarna,

Det är en person som arbetar i det finansiella området sedan är det dags för dig att komma till bevilja dina lån från 10.000 till 1000.000 kr i en takt av 2%.

Så att det skulle vara tillgänglig 24/24. Detta är en möjlighet för dig att avsluta din ekonomiska situation lite svårt.
e-post: mirandasuarez343@gmail.com

Tack och väntar på dig att läsa.

Sara.Hansson sa...

Erbjuda lån mellan särskilt snabb och tillförlitlig

Den personliga kredit är en del av konsumentkrediter. Den personliga lån kännetecken är att det inte har tilldelats
ett specifikt projekt och därför dess användning är gratis. Emellertid är principen densamma som den för de övriga patentkraven:
en organisation som erbjuder ett visst belopp du måste betala varje månad med intresse. som
långivare kan personliga lån också kallas: konventionella lån, personliga lån, personliga kredit- eller avskrivnings. Men oavsett det namn som används, det är samma villkor som kommer att vara Erbjöd. Sedan kontakta oss med dina speciella önskemål om kredit miljoner € 5000 till € 5 för behövande
Finansiering / sara.hansson210@gmail.com

Sara.Hansson sa...

Erbjuda lån mellan särskilt snabb och tillförlitlig

Den personliga kredit är en del av konsumentkrediter. Den personliga lån kännetecken är att det inte har tilldelats
ett specifikt projekt och därför dess användning är gratis. Emellertid är principen densamma som den för de övriga patentkraven:
en organisation som erbjuder ett visst belopp du måste betala varje månad med intresse. som
långivare kan personliga lån också kallas: konventionella lån, personliga lån, personliga kredit- eller avskrivnings. Men oavsett det namn som används, det är samma villkor som kommer att vara Erbjöd. Sedan kontakta oss med dina speciella önskemål om kredit miljoner € 5000 till € 5 för behövande
Finansiering / sara.hansson210@gmail.com

Sara.Hansson sa...

Erbjuda lån mellan särskilt snabb och tillförlitlig

Den personliga kredit är en del av konsumentkrediter. Den personliga lån kännetecken är att det inte har tilldelats
ett specifikt projekt och därför dess användning är gratis. Emellertid är principen densamma som den för de övriga patentkraven:
en organisation som erbjuder ett visst belopp du måste betala varje månad med intresse. som
långivare kan personliga lån också kallas: konventionella lån, personliga lån, personliga kredit- eller avskrivnings. Men oavsett det namn som används, det är samma villkor som kommer att vara Erbjöd. Sedan kontakta oss med dina speciella önskemål om kredit miljoner € 5000 till € 5 för behövande
Finansiering / sara.hansson210@gmail.com

Sara.Hansson sa...

Erbjuda lån mellan särskilt snabb och tillförlitlig

Den personliga kredit är en del av konsumentkrediter. Den personliga lån kännetecken är att det inte har tilldelats
ett specifikt projekt och därför dess användning är gratis. Emellertid är principen densamma som den för de övriga patentkraven:
en organisation som erbjuder ett visst belopp du måste betala varje månad med intresse. som
långivare kan personliga lån också kallas: konventionella lån, personliga lån, personliga kredit- eller avskrivnings. Men oavsett det namn som används, det är samma villkor som kommer att vara Erbjöd. Sedan kontakta oss med dina speciella önskemål om kredit miljoner € 5000 till € 5 för behövande
Finansiering / sara.hansson210@gmail.com

Sara.Hansson sa...

Erbjuda lån mellan särskilt snabb och tillförlitlig

Den personliga kredit är en del av konsumentkrediter. Den personliga lån kännetecken är att det inte har tilldelats
ett specifikt projekt och därför dess användning är gratis. Emellertid är principen densamma som den för de övriga patentkraven:
en organisation som erbjuder ett visst belopp du måste betala varje månad med intresse. som
långivare kan personliga lån också kallas: konventionella lån, personliga lån, personliga kredit- eller avskrivnings. Men oavsett det namn som används, det är samma villkor som kommer att vara Erbjöd. Sedan kontakta oss med dina speciella önskemål om kredit miljoner € 5000 till € 5 för behövande
Finansiering / sara.hansson210@gmail.com

Sara.Hansson sa...

Erbjuda lån mellan särskilt snabb och tillförlitlig

Den personliga kredit är en del av konsumentkrediter. Den personliga lån kännetecken är att det inte har tilldelats
ett specifikt projekt och därför dess användning är gratis. Emellertid är principen densamma som den för de övriga patentkraven:
en organisation som erbjuder ett visst belopp du måste betala varje månad med intresse. som
långivare kan personliga lån också kallas: konventionella lån, personliga lån, personliga kredit- eller avskrivnings. Men oavsett det namn som används, det är samma villkor som kommer att vara Erbjöd. Sedan kontakta oss med dina speciella önskemål om kredit miljoner € 5000 till € 5 för behövande
Finansiering / sara.hansson210@gmail.com

Sara.Hansson sa...

Erbjuda lån mellan särskilt snabb och tillförlitlig

Den personliga kredit är en del av konsumentkrediter. Den personliga lån kännetecken är att det inte har tilldelats
ett specifikt projekt och därför dess användning är gratis. Emellertid är principen densamma som den för de övriga patentkraven:
en organisation som erbjuder ett visst belopp du måste betala varje månad med intresse. som
långivare kan personliga lån också kallas: konventionella lån, personliga lån, personliga kredit- eller avskrivnings. Men oavsett det namn som används, det är samma villkor som kommer att vara Erbjöd. Sedan kontakta oss med dina speciella önskemål om kredit miljoner € 5000 till € 5 för behövande
Finansiering / sara.hansson210@gmail.com

Unknown sa...

Kom dina finansiella problemen
E-post: sergio.hermedez@gmail.com
Du behöver en akut lån? utan långdragen process? Du vill köpa en bil? renovera din lägenhet? av ett projekt? att förändra livet? Vi erbjuder lån 5.000 kr 90000.000 kr personer som är i behov med en ränta på tre procent 2% återbetalas under 35 år gammal. Kontakta mig sergio.hermedez@gmail.com
E-post: sergio.hermedez@gmail.com
E-post: sergio.hermedez@gmail.com

Unknown sa...

Kom dina finansiella problemen
E-post: sergio.hermedez@gmail.com
Du behöver en akut lån? utan långdragen process? Du vill köpa en bil? renovera din lägenhet? av ett projekt? att förändra livet? Vi erbjuder lån 5.000 kr 90000.000 kr personer som är i behov med en ränta på tre procent 2% återbetalas under 35 år gammal. Kontakta mig sergio.hermedez@gmail.com
E-post: sergio.hermedez@gmail.com
E-post: sergio.hermedez@gmail.com

Unknown sa...

Kom dina finansiella problemen
E-post: sergio.hermedez@gmail.com
Du behöver en akut lån? utan långdragen process? Du vill köpa en bil? renovera din lägenhet? av ett projekt? att förändra livet? Vi erbjuder lån 5.000 kr 90000.000 kr personer som är i behov med en ränta på tre procent 2% återbetalas under 35 år gammal. Kontakta mig sergio.hermedez@gmail.com
E-post: sergio.hermedez@gmail.com
E-post: sergio.hermedez@gmail.com

ANGELLA CATERINA sa...

Erbjuda lån mellan privatpersoner.

Hej

Letar du efter ett lån snarast? antingen:

- För att öka din ekonomiska aktiviteter?
- Att renovera insidan av din lägenhet; hus; byggnad?
- Plats?
- Bilköp?
- Kredit för bröllopet?
- Lösa en skuld?
- För ett projekt?
Eller av andra skäl etc ...
Jag sätter dig med ett lån från 15.000 till 8.600.000 Kr med mycket enkla ordalag i en takt av 3%.
Jag gör också investeringar och lån mellan i synnerhet alla slag. Jag erbjuder kort, medellång och lång sikt lån.

För mer information kontakta mig direkt till min e-postadress: angellacaterina@gmail.com

PS: Jag bara låna ut till ärlig och benägna att betala mig mina pengar.

ANGELLA CATERINA sa...

Erbjuda lån mellan privatpersoner.

Hej

Letar du efter ett lån snarast? antingen:

- För att öka din ekonomiska aktiviteter?
- Att renovera insidan av din lägenhet; hus; byggnad?
- Plats?
- Bilköp?
- Kredit för bröllopet?
- Lösa en skuld?
- För ett projekt?
Eller av andra skäl etc ...
Jag sätter dig med ett lån från 15.000 till 8.600.000 Kr med mycket enkla ordalag i en takt av 3%.
Jag gör också investeringar och lån mellan i synnerhet alla slag. Jag erbjuder kort, medellång och lång sikt lån.

För mer information kontakta mig direkt till min e-postadress: angellacaterina@gmail.com

PS: Jag bara låna ut till ärlig och benägna att betala mig mina pengar.

ANGELLA CATERINA sa...

Erbjuda lån mellan privatpersoner.

Hej

Letar du efter ett lån snarast? antingen:

- För att öka din ekonomiska aktiviteter?
- Att renovera insidan av din lägenhet; hus; byggnad?
- Plats?
- Bilköp?
- Kredit för bröllopet?
- Lösa en skuld?
- För ett projekt?
Eller av andra skäl etc ...
Jag sätter dig med ett lån från 15.000 till 8.600.000 Kr med mycket enkla ordalag i en takt av 3%.
Jag gör också investeringar och lån mellan i synnerhet alla slag. Jag erbjuder kort, medellång och lång sikt lån.

För mer information kontakta mig direkt till min e-postadress: angellacaterina@gmail.com

PS: Jag bara låna ut till ärlig och benägna att betala mig mina pengar.

Elena Nino sa...

Uppmärksamhet till allmänheten,

behöver du ett lån? Om ja Vi erbjuder lån till låg ränta på 3% och utan kreditprövning , erbjuder vi personliga lån, skuldkonsolidering lån, riskkapital, lån till företag, utbildning lån, bostadslån eller "lån av någon anledning. Men vår metod, ger dig chansen att ange hur mycket lån som behövs och även hur länge du har råd, e-post: elenanino07@hotmail.com

Detta ger dig en verklig chans att få de medel som du behöver! om intresse kontakt via e-post: elenanino07@hotmail.com

Vänliga hälsningar
Fru. Elena
E-post: elenanino07@hotmail.com

Anonym sa...

AVTAL PROTOKOLL utan pengar READY

god kväll
För att hjälpa vänner i världen, jag vågar publicera mitt bud i din grupp och det är inte ett skämt, men en allvarlig och ärlig erbjuder lån mellan privatpersoner . Jag vill hjälpa Jag bevilja lån mellan individer, jag är en bankir i regeringsställning , jag innehar för närvarande tjänsten som direktör för revisions- och redovisningsenhet av banken. Du avvisas av banken och du vill ett lån för att möta dina eventuella behov inga problem oavsett din ekonomiska situation.
Jag erbjuder lån till de företag, andra offentliga och privata, och många andra. Jag är tillgänglig för dig, tveka inte att kontakta mig för ett lån mellan synnerhet.

Kontakta mig: faure_patricia@outlook.fr
Ring eller WhatsApp: +33 6446780 99

Få min bästa hälsningar

ANGELLA CATERINA sa...

Lån Erbjudandet gäller alla

Hej
Letar du efter ett lån snabbt? antingen:

- att starta om finansiell verksamhet?
- Att renovera insidan av din lägenhet, hus, byggnad?
- Holiday?
- bilköp?
- Kredit för bröllopet?
- Reglering av skuld?
- För ett projekt?
Eller av andra skäl etc ...
Jag sätter dig med ett lån från 1000 till 8.600.000 Kr med mycket enkla ordalag i en takt 3%.

Jag gör också investeringar och lån mellan särskilt alla slag. Jag erbjuda krediter kort, medellång och lång sikt.

För mer information kontakta mig direkt till min e-postadress: angellacaterina@gmail.com

PS: Jag bara låna ut till ärliga människor och benägna att betala mig mina pengar.

ANGELLA CATERINA sa...

Lån Erbjudandet gäller alla

Hej
Letar du efter ett lån snabbt? antingen:

- att starta om finansiell verksamhet?
- Att renovera insidan av din lägenhet, hus, byggnad?
- Holiday?
- bilköp?
- Kredit för bröllopet?
- Reglering av skuld?
- För ett projekt?
Eller av andra skäl etc ...
Jag sätter dig med ett lån från 1000 till 8.600.000 Kr med mycket enkla ordalag i en takt 3%.

Jag gör också investeringar och lån mellan särskilt alla slag. Jag erbjuda krediter kort, medellång och lång sikt.

För mer information kontakta mig direkt till min e-postadress: angellacaterina@gmail.com

PS: Jag bara låna ut till ärliga människor och benägna att betala mig mina pengar.

ANGELLA CATERINA sa...

Lån Erbjudandet gäller alla

Hej
Letar du efter ett lån snabbt? antingen:

- att starta om finansiell verksamhet?
- Att renovera insidan av din lägenhet, hus, byggnad?
- Holiday?
- bilköp?
- Kredit för bröllopet?
- Reglering av skuld?
- För ett projekt?
Eller av andra skäl etc ...
Jag sätter dig med ett lån från 1000 till 8.600.000 Kr med mycket enkla ordalag i en takt 3%.

Jag gör också investeringar och lån mellan särskilt alla slag. Jag erbjuda krediter kort, medellång och lång sikt.

För mer information kontakta mig direkt till min e-postadress: angellacaterina@gmail.com

PS: Jag bara låna ut till ärliga människor och benägna att betala mig mina pengar.

ANGELLA CATERINA sa...

Lån Erbjudandet gäller alla

Hej
Letar du efter ett lån snabbt? antingen:

- att starta om finansiell verksamhet?
- Att renovera insidan av din lägenhet, hus, byggnad?
- Holiday?
- bilköp?
- Kredit för bröllopet?
- Reglering av skuld?
- För ett projekt?
Eller av andra skäl etc ...
Jag sätter dig med ett lån från 1000 till 8.600.000 Kr med mycket enkla ordalag i en takt 3%.

Jag gör också investeringar och lån mellan särskilt alla slag. Jag erbjuda krediter kort, medellång och lång sikt.

För mer information kontakta mig direkt till min e-postadress: angellacaterina@gmail.com

PS: Jag bara låna ut till ärliga människor och benägna att betala mig mina pengar.

ANGELLA CATERINA sa...

Lån Erbjudandet gäller alla

Hej
Letar du efter ett lån snabbt? antingen:

- att starta om finansiell verksamhet?
- Att renovera insidan av din lägenhet, hus, byggnad?
- Holiday?
- bilköp?
- Kredit för bröllopet?
- Reglering av skuld?
- För ett projekt?
Eller av andra skäl etc ...
Jag sätter dig med ett lån från 1000 till 8.600.000 Kr med mycket enkla ordalag i en takt 3%.

Jag gör också investeringar och lån mellan särskilt alla slag. Jag erbjuda krediter kort, medellång och lång sikt.

För mer information kontakta mig direkt till min e-postadress: angellacaterina@gmail.com

PS: Jag bara låna ut till ärliga människor och benägna att betala mig mina pengar.

ANGELLA CATERINA sa...

Lån Erbjudandet gäller alla

Hej
Letar du efter ett lån snabbt? antingen:

- att starta om finansiell verksamhet?
- Att renovera insidan av din lägenhet, hus, byggnad?
- Holiday?
- bilköp?
- Kredit för bröllopet?
- Reglering av skuld?
- För ett projekt?
Eller av andra skäl etc ...
Jag sätter dig med ett lån från 1000 till 8.600.000 Kr med mycket enkla ordalag i en takt 3%.

Jag gör också investeringar och lån mellan särskilt alla slag. Jag erbjuda krediter kort, medellång och lång sikt.

För mer information kontakta mig direkt till min e-postadress: angellacaterina@gmail.com

PS: Jag bara låna ut till ärliga människor och benägna att betala mig mina pengar.

ANGELLA CATERINA sa...

Lån Erbjudandet gäller alla

Hej
Letar du efter ett lån snabbt? antingen:

- att starta om finansiell verksamhet?
- Att renovera insidan av din lägenhet, hus, byggnad?
- Holiday?
- bilköp?
- Kredit för bröllopet?
- Reglering av skuld?
- För ett projekt?
Eller av andra skäl etc ...
Jag sätter dig med ett lån från 1000 till 8.600.000 Kr med mycket enkla ordalag i en takt 3%.

Jag gör också investeringar och lån mellan särskilt alla slag. Jag erbjuda krediter kort, medellång och lång sikt.

För mer information kontakta mig direkt till min e-postadress: angellacaterina@gmail.com

PS: Jag bara låna ut till ärliga människor och benägna att betala mig mina pengar.

ANGELLA CATERINA sa...

Lån Erbjudandet gäller alla

Hej
Letar du efter ett lån snabbt? antingen:

- att starta om finansiell verksamhet?
- Att renovera insidan av din lägenhet, hus, byggnad?
- Holiday?
- bilköp?
- Kredit för bröllopet?
- Reglering av skuld?
- För ett projekt?
Eller av andra skäl etc ...
Jag sätter dig med ett lån från 1000 till 8.600.000 Kr med mycket enkla ordalag i en takt 3%.

Jag gör också investeringar och lån mellan särskilt alla slag. Jag erbjuda krediter kort, medellång och lång sikt.

För mer information kontakta mig direkt till min e-postadress: angellacaterina@gmail.com

PS: Jag bara låna ut till ärliga människor och benägna att betala mig mina pengar.

ANGELLA CATERINA sa...

Lån Erbjudandet gäller alla

Hej
Letar du efter ett lån snabbt? antingen:

- att starta om finansiell verksamhet?
- Att renovera insidan av din lägenhet, hus, byggnad?
- Holiday?
- bilköp?
- Kredit för bröllopet?
- Reglering av skuld?
- För ett projekt?
Eller av andra skäl etc ...
Jag sätter dig med ett lån från 1000 till 8.600.000 Kr med mycket enkla ordalag i en takt 3%.

Jag gör också investeringar och lån mellan särskilt alla slag. Jag erbjuda krediter kort, medellång och lång sikt.

För mer information kontakta mig direkt till min e-postadress: angellacaterina@gmail.com

PS: Jag bara låna ut till ärliga människor och benägna att betala mig mina pengar.

Anonym sa...

The solution to your financial problems


Hello

This is a very important and serious message addressed to individuals,
All depressed or not, desperate or not, banning ban and
Others who would need an emergency loan in order to relive
Reconstruct his life, his future, his future.
Hey! Well do not hesitate any more because you will have everything you need for
Restart your activities, realize your projects whatever you are; your
Repayment terms will be welcome.
For more information...
Email: roselopez91@outlook.fr
Call or whatsapp: +33644678099

Contact us for more details on your requests

Anonym sa...

The solution to your financial problems


Hello

This is a very important and serious message addressed to individuals,
All depressed or not, desperate or not, banning ban and
Others who would need an emergency loan in order to relive
Reconstruct his life, his future, his future.
Hey! Well do not hesitate any more because you will have everything you need for
Restart your activities, realize your projects whatever you are; your
Repayment terms will be welcome.
For more information...
Email: roselopez91@outlook.fr
Call or whatsapp: +33644678099

Contact us for more details on your requests

Unknown sa...

Behöver du ett genuint lån för affärsändamål eller att betala din skuldkontakt Mr Kellie Wilson nu för äkta lån via e-post: Oceanicfinance113@gmail.com

Unknown sa...

Behöver du ett genuint lån för affärsändamål eller att betala din skuldkontakt Mr Max nu för riktiga lån via e-post: oceanfinance459@outlook.com

Chantal sa...

Vittnesmål av ett lån
Hej, jag letade efter en pålitlig kredit till ett belopp av 655.000 KR och många gånger jag har utgifter utan att någonsin ha mina lån, men tack vare Chantal Bergeron hade min lån. Jag skulle verkligen vilja dela mina erfarenheter med dem som är i förtvivlan vänligt kontaktade. Tack gilla mig och skicka din förfrågan att få ditt lån på 72 timmar som mest. Om du är intresserad, kontaktad av sin adress: chantalbergeron70@gmail.com
Det ger bara människor som kan betala och ärlig.

Unknown sa...

Avsluta ditt lån mellan särskilda bekymmer

god kväll
För att hjälpa vänner i världen, jag vågar publicera mitt bud i din grupp och det är inte ett skämt, men en allvarlig och ärlig erbjuder lån mellan privatpersoner. Jag vill hjälpa Jag bevilja lån mellan individer, jag är en bankir i regeringsställning, jag innehar för närvarande tjänsten som direktör för revisions- och redovisningsenhet av banken. Du avvisas av banken och du vill ett lån för att möta dina eventuella behov inga problem oavsett din ekonomiska situation.
Jag erbjuder lån till de företag, andra offentliga och privata, och många andra. Jag är tillgänglig för dig, tveka inte att kontakta mig för ett lån mellan synnerhet.

Kontakta mig: faure_patricia@outlook.fr

Ring: +336 44 67 80 99
Meddelande: +336 75 32 47 52
whatsapp: +336 75 32 47 52

Få min bästa hälsningar

Unknown sa...

Avsluta ditt lån mellan särskilda bekymmer

god kväll
För att hjälpa vänner i världen, jag vågar publicera mitt bud i din grupp och det är inte ett skämt, men en allvarlig och ärlig erbjuder lån mellan privatpersoner. Jag vill hjälpa Jag bevilja lån mellan individer, jag är en bankir i regeringsställning, jag innehar för närvarande tjänsten som direktör för revisions- och redovisningsenhet av banken. Du avvisas av banken och du vill ett lån för att möta dina eventuella behov inga problem oavsett din ekonomiska situation.
Jag erbjuder lån till de företag, andra offentliga och privata, och många andra. Jag är tillgänglig för dig, tveka inte att kontakta mig för ett lån mellan synnerhet.

Kontakta mig: faure_patricia@outlook.fr

Ring: +336 44 67 80 99
Meddelande: +336 75 32 47 52
whatsapp: +336 75 32 47 52

Få min bästa hälsningar

Lora sa...

Drömmer du om att äga ditt eget hem, din bil men du vägrade en inteckning på grund av otillräcklig kredit? Ditt företag har förbättrats under ett år. Du behövde pengar för att öka din verksamhet. Oavsett om du har haft sena betalningar förklarliga, en skuld, skilsmässa eller arbetslöshet eller andra. Du kanske har en andra chans på särskilda kredit från 1.000Kr har 5.000.000Kr. Din ekonomiska situation kommer att omprövas 48 timmar efter bekräfta din begäran. Om du är intresserad och allvarlig, se våra villkor att kontakta oss omgående för mer information: notary.particular@gmail.com

Unknown sa...

Drömmer du om att äga ditt eget hem, din bil men du vägrade en inteckning på grund av otillräcklig kredit? Ditt företag har förbättrats under ett år. Du behövde pengar för att öka din verksamhet. Oavsett om du har haft sena betalningar förklarliga, en skuld, skilsmässa eller arbetslöshet eller andra. Du kanske har en andra chans på särskilda kredit från 1.000Kr har 5.000.000Kr. Din ekonomiska situation kommer att omprövas 48 timmar efter bekräfta din begäran. Om du är intresserad och allvarlig, se våra villkor att kontakta oss omgående för mer information: notary.particular@gmail.com

Anonym sa...

Vittnesmål om allvarliga pengar lån mellan privatperson: paolanodeon@gmail.com
E-postadress: paolanodeon@gmail.com
Tack till dig, mamma Paola Nodeon, Gud ger dig hundratals. Du som söker pengar, jag vet inte hur man berättar om min glädje för att jag själv är på jakt efter lån, kom över en kvinna som heter Paola Nodeon av fransk nationalitet. Hon gav mig ett lån på 130 000 KR med en kurs på 2%. Jag tackar för att du gav mig lånet. Jag svär för GUD och för män att jag kommer att betala tillbaka lånet till sista öre. Om du har ett ekonomiskt problem, kontakta henne på hennes e-postadress: paolanodeon@gmail.com
E-postadress: paolanodeon@gmail.com

Anonym sa...

Jag heter Mrs Roserio Alexa. Jag bor i Lund, Sverige och är en väldigt glad kvinna idag? Jag sa till mig att alla låneutlåare som skulle kunna förändra mitt liv och min familj, jag kommer att hänvisa någon som söker lån till dem. De gav mig och min familj lycka, jag var i behov av ett lån € 250,000.00 För att starta min Liv som en änka med 3 barn Jag hänvisar till det här ärliga och gudliga lånebolaget som hjälpt mig med ett lån på € 250.000,00, de är faktiskt GUD som fruktar människor, ett anseddat utlåningsföretag.

Jag är väldigt glad att ha fått mitt lån från dem förra veckan. Om du behöver ett lån och du är 100% säker på att betala lånet, vänligen kontakta dem och snälla berätta för dem att Mrs Roserio Alexa adresserade dig till dem. Kontakta via E_mail: {tuerkiyefinansbank@linuxmail.org} eller {tuerkiyefinansbank@gmail.com)


Fru Roserio Alexa

Vittnesmål om hur jag fick mitt lån

Anonym sa...

Lån erbjudande för att rädda människor i ekonomiska svårigheter

Vänligen låt denna publikation i din grupp dela och utöka våra supporttjänster för att rädda människor i nöd.
Detta meddelande gäller för människor, fattiga, gårdar eller andra företag och alla som behöver ett särskilt lån för att bygga ett liv.
Du behöver pengar lån mellan individer från 2000 till 5.800.000 kr har en mycket låg ränta på 3% per år mellan individer
Att möta ekonomiska svårigheter i vardagen för att äntligen bryta dödläget som orsakar dem Banker och finansinstitut, genom avslag på kreditrekord eller mycket höga nivåer.
Jag är en privat ekonomisk expert som kan göra ett lån för ett belopp du behöver och villkor som gör ditt liv enklare och låter dig slutföra ditt projekt.
Här är de områden där jag kan hjälpa dig:
* Finansiellt lån
* Hypotekslån
* Investeringslån
* Auto lån
* Skuldkonsolidering
* Kreditlinje
* De bästa lånen
* Förvärv av kredit
* Personliga lån
Du är fast, förbjuden bank och du gagnar inte för banker eller bättre har ett projekt och behöver finansiering kontakta mig nu eller lämna mig dina meddelanden
Min e-postadress: debeliajoulialonbri@gmail.com

Anonym sa...

Lån erbjudande för att rädda människor i ekonomiska svårigheter

Vänligen låt denna publikation i din grupp dela och utöka våra supporttjänster för att rädda människor i nöd.
Detta meddelande gäller för människor, fattiga, gårdar eller andra företag och alla som behöver ett särskilt lån för att bygga ett liv.
Du behöver pengar lån mellan individer från 2000 till 5.800.000 kr har en mycket låg ränta på 3% per år mellan individer
Att möta ekonomiska svårigheter i vardagen för att äntligen bryta dödläget som orsakar dem Banker och finansinstitut, genom avslag på kreditrekord eller mycket höga nivåer.
Jag är en privat ekonomisk expert som kan göra ett lån för ett belopp du behöver och villkor som gör ditt liv enklare och låter dig slutföra ditt projekt.
Här är de områden där jag kan hjälpa dig:
* Finansiellt lån
* Hypotekslån
* Investeringslån
* Auto lån
* Skuldkonsolidering
* Kreditlinje
* De bästa lånen
* Förvärv av kredit
* Personliga lån
Du är fast, förbjuden bank och du gagnar inte för banker eller bättre har ett projekt och behöver finansiering kontakta mig nu eller lämna mig dina meddelanden
Min e-postadress: debeliajoulialonbri@gmail.com

Anonym sa...

Lån erbjudande för att rädda människor i ekonomiska svårigheter

Vänligen låt denna publikation i din grupp dela och utöka våra supporttjänster för att rädda människor i nöd.
Detta meddelande gäller för människor, fattiga, gårdar eller andra företag och alla som behöver ett särskilt lån för att bygga ett liv.
Du behöver pengar lån mellan individer från 2000 till 5.800.000 kr har en mycket låg ränta på 3% per år mellan individer
Att möta ekonomiska svårigheter i vardagen för att äntligen bryta dödläget som orsakar dem Banker och finansinstitut, genom avslag på kreditrekord eller mycket höga nivåer.
Jag är en privat ekonomisk expert som kan göra ett lån för ett belopp du behöver och villkor som gör ditt liv enklare och låter dig slutföra ditt projekt.
Här är de områden där jag kan hjälpa dig:
* Finansiellt lån
* Hypotekslån
* Investeringslån
* Auto lån
* Skuldkonsolidering
* Kreditlinje
* De bästa lånen
* Förvärv av kredit
* Personliga lån
Du är fast, förbjuden bank och du gagnar inte för banker eller bättre har ett projekt och behöver finansiering kontakta mig nu eller lämna mig dina meddelanden
Min e-postadress: debeliajoulialonbri@gmail.com

Unknown sa...

Hej Alla, behöver du ett lån? Söker du pengar för att betala av krediter och skulder? Vi erbjuder lån utan kreditkontroll, ingen säkerhet, enkla steg, snabb finansiering och låg ränta på 3%. Kontakta oss idag via e-post: Oceanicfinance113@gmail.com

Elena Nino sa...

Kära lån sökare!!!

Du i några ekonomiska svårigheter? Vill du starta ditt eget företag? Lånet bolaget bildades av människorättsorganisationer runt om i världen med det enda syftet att hjälpa de fattiga och människor med ekonomiska svårigheter i livet. Om du vill ansöka om lån, kom tillbaka till oss med informationen nedan e-post: elenanino0007@gmail.com

Namn:
Lånebelopp som krävs:
Lånets längd:
Mobilnummer:

Tack och gud välsigne
FÖRTROENDE
Elena

MARIA BLANCO sa...

Jag ställer till ditt förfogande ett mycket snabbt lån

Hej

Är du orolig ekonomiskt? Har du blivit avvisad av bankerna för en låneansökan.
Du vill lösa dina skulder en gång för alla.
Här är den stora möjligheten att du kan bygga din egen dröm, bli egenföretagare och ägna dina personliga tillhörigheter till en entreprenör.
Jag erbjuder dig ett lån på 3% från 15.000 till 9.500.000 Kr till någon ärlig och sannolikt att återbetala mig i tid och enligt överenskommen tid.

För mer information kontakta mig direkt på min e-postadress: mariablancoloan@gmail.com

Tack och Gud välsigne dig och hjälpa dig i dina projekt.

MARIA BLANCO sa...

Jag ställer till ditt förfogande ett mycket snabbt lån

Hej

Är du orolig ekonomiskt? Har du blivit avvisad av bankerna för en låneansökan.
Du vill lösa dina skulder en gång för alla.
Här är den stora möjligheten att du kan bygga din egen dröm, bli egenföretagare och ägna dina personliga tillhörigheter till en entreprenör.
Jag erbjuder dig ett lån på 3% från 15.000 till 9.500.000 Kr till någon ärlig och sannolikt att återbetala mig i tid och enligt överenskommen tid.

För mer information kontakta mig direkt på min e-postadress: mariablancoloan@gmail.com

Tack och Gud välsigne dig och hjälpa dig i dina projekt.

MARIA BLANCO sa...

Jag ställer till ditt förfogande ett mycket snabbt lån

Hej

Är du orolig ekonomiskt? Har du blivit avvisad av bankerna för en låneansökan.
Du vill lösa dina skulder en gång för alla.
Här är den stora möjligheten att du kan bygga din egen dröm, bli egenföretagare och ägna dina personliga tillhörigheter till en entreprenör.
Jag erbjuder dig ett lån på 3% från 15.000 till 9.500.000 Kr till någon ärlig och sannolikt att återbetala mig i tid och enligt överenskommen tid.

För mer information kontakta mig direkt på min e-postadress: mariablancoloan@gmail.com

Tack och Gud välsigne dig och hjälpa dig i dina projekt.

MARIA BLANCO sa...

Jag ställer till ditt förfogande ett mycket snabbt lån

Hej

Är du orolig ekonomiskt? Har du blivit avvisad av bankerna för en låneansökan.
Du vill lösa dina skulder en gång för alla.
Här är den stora möjligheten att du kan bygga din egen dröm, bli egenföretagare och ägna dina personliga tillhörigheter till en entreprenör.
Jag erbjuder dig ett lån på 3% från 15.000 till 9.500.000 Kr till någon ärlig och sannolikt att återbetala mig i tid och enligt överenskommen tid.

För mer information kontakta mig direkt på min e-postadress: mariablancoloan@gmail.com

Tack och Gud välsigne dig och hjälpa dig i dina projekt.

MARIA BLANCO sa...

Jag ställer till ditt förfogande ett mycket snabbt lån

Hej

Är du orolig ekonomiskt? Har du blivit avvisad av bankerna för en låneansökan.
Du vill lösa dina skulder en gång för alla.
Här är den stora möjligheten att du kan bygga din egen dröm, bli egenföretagare och ägna dina personliga tillhörigheter till en entreprenör.
Jag erbjuder dig ett lån på 3% från 15.000 till 9.500.000 Kr till någon ärlig och sannolikt att återbetala mig i tid och enligt överenskommen tid.

För mer information kontakta mig direkt på min e-postadress: mariablancoloan@gmail.com

Tack och Gud välsigne dig och hjälpa dig i dina projekt.

MARIA BLANCO sa...

Jag ställer till ditt förfogande ett mycket snabbt lån

Hej

Är du orolig ekonomiskt? Har du blivit avvisad av bankerna för en låneansökan.
Du vill lösa dina skulder en gång för alla.
Här är den stora möjligheten att du kan bygga din egen dröm, bli egenföretagare och ägna dina personliga tillhörigheter till en entreprenör.
Jag erbjuder dig ett lån på 3% från 15.000 till 9.500.000 Kr till någon ärlig och sannolikt att återbetala mig i tid och enligt överenskommen tid.

För mer information kontakta mig direkt på min e-postadress: mariablancoloan@gmail.com

Tack och Gud välsigne dig och hjälpa dig i dina projekt.

MARIA BLANCO sa...

Jag ställer till ditt förfogande ett mycket snabbt lån

Hej

Är du orolig ekonomiskt? Har du blivit avvisad av bankerna för en låneansökan.
Du vill lösa dina skulder en gång för alla.
Här är den stora möjligheten att du kan bygga din egen dröm, bli egenföretagare och ägna dina personliga tillhörigheter till en entreprenör.
Jag erbjuder dig ett lån på 3% från 15.000 till 9.500.000 Kr till någon ärlig och sannolikt att återbetala mig i tid och enligt överenskommen tid.

För mer information kontakta mig direkt på min e-postadress: mariablancoloan@gmail.com

Tack och Gud välsigne dig och hjälpa dig i dina projekt.

MARIA BLANCO sa...

Jag ställer till ditt förfogande ett mycket snabbt lån

Hej

Är du orolig ekonomiskt? Har du blivit avvisad av bankerna för en låneansökan.
Du vill lösa dina skulder en gång för alla.
Här är den stora möjligheten att du kan bygga din egen dröm, bli egenföretagare och ägna dina personliga tillhörigheter till en entreprenör.
Jag erbjuder dig ett lån på 3% från 15.000 till 9.500.000 Kr till någon ärlig och sannolikt att återbetala mig i tid och enligt överenskommen tid.

För mer information kontakta mig direkt på min e-postadress: mariablancoloan@gmail.com

Tack och Gud välsigne dig och hjälpa dig i dina projekt.

MARIA BLANCO sa...

Jag ställer till ditt förfogande ett mycket snabbt lån

Hej

Är du orolig ekonomiskt? Har du blivit avvisad av bankerna för en låneansökan.
Du vill lösa dina skulder en gång för alla.
Här är den stora möjligheten att du kan bygga din egen dröm, bli egenföretagare och ägna dina personliga tillhörigheter till en entreprenör.
Jag erbjuder dig ett lån på 3% från 15.000 till 9.500.000 Kr till någon ärlig och sannolikt att återbetala mig i tid och enligt överenskommen tid.

För mer information kontakta mig direkt på min e-postadress: mariablancoloan@gmail.com

Tack och Gud välsigne dig och hjälpa dig i dina projekt.

MARIA BLANCO sa...

Jag ställer till ditt förfogande ett mycket snabbt lån

Hej

Är du orolig ekonomiskt? Har du blivit avvisad av bankerna för en låneansökan.
Du vill lösa dina skulder en gång för alla.
Här är den stora möjligheten att du kan bygga din egen dröm, bli egenföretagare och ägna dina personliga tillhörigheter till en entreprenör.
Jag erbjuder dig ett lån på 3% från 15.000 till 9.500.000 Kr till någon ärlig och sannolikt att återbetala mig i tid och enligt överenskommen tid.

För mer information kontakta mig direkt på min e-postadress: mariablancoloan@gmail.com

Tack och Gud välsigne dig och hjälpa dig i dina projekt.

MARIA BLANCO sa...

Jag ställer till ditt förfogande ett mycket snabbt lån

Hej

Är du orolig ekonomiskt? Har du blivit avvisad av bankerna för en låneansökan.
Du vill lösa dina skulder en gång för alla.
Här är den stora möjligheten att du kan bygga din egen dröm, bli egenföretagare och ägna dina personliga tillhörigheter till en entreprenör.
Jag erbjuder dig ett lån på 3% från 15.000 till 9.500.000 Kr till någon ärlig och sannolikt att återbetala mig i tid och enligt överenskommen tid.

För mer information kontakta mig direkt på min e-postadress: mariablancoloan@gmail.com

Tack och Gud välsigne dig och hjälpa dig i dina projekt.

MARIA BLANCO sa...

Jag ställer till ditt förfogande ett mycket snabbt lån

Hej

Är du orolig ekonomiskt? Har du blivit avvisad av bankerna för en låneansökan.
Du vill lösa dina skulder en gång för alla.
Här är den stora möjligheten att du kan bygga din egen dröm, bli egenföretagare och ägna dina personliga tillhörigheter till en entreprenör.
Jag erbjuder dig ett lån på 3% från 15.000 till 9.500.000 Kr till någon ärlig och sannolikt att återbetala mig i tid och enligt överenskommen tid.

För mer information kontakta mig direkt på min e-postadress: mariablancoloan@gmail.com

Tack och Gud välsigne dig och hjälpa dig i dina projekt.

MARIA BLANCO sa...

Jag ställer till ditt förfogande ett mycket snabbt lån

Hej

Är du orolig ekonomiskt? Har du blivit avvisad av bankerna för en låneansökan.
Du vill lösa dina skulder en gång för alla.
Här är den stora möjligheten att du kan bygga din egen dröm, bli egenföretagare och ägna dina personliga tillhörigheter till en entreprenör.
Jag erbjuder dig ett lån på 3% från 15.000 till 9.500.000 Kr till någon ärlig och sannolikt att återbetala mig i tid och enligt överenskommen tid.

För mer information kontakta mig direkt på min e-postadress: mariablancoloan@gmail.com

Tack och Gud välsigne dig och hjälpa dig i dina projekt.

Isabelle dubois sa...

Jeg var glad for at få et lån på € 100.000 fra en seriøs långiver, som jeg meget gerne vil anbefale. Kontakt ham på chritellesinclaire123@gmail.com

whatsapp: + 33 7 56 85 15 05

oleg sa...

Hallå

Jag är en individ som erbjuder internationella lån.
Med en kapital som kommer att användas för att bevilja lån mellan
särskilt på kort och lång sikt att alla seriösa människor är i de verkliga behoven, den mycket rimliga räntan
Jag beviljar lån Finansiella, Hypotekslån, Lån till
Investeringar, Auto lån, Personligt lån. Jag är
tillgänglig för att tillfredsställa mina kunder inom högst 3 dagar
efter mottagande av ditt ansökningsformulär. Ingen person
allvarliga avstå

Min e-postadress: faure_patricia@outlook.fr

Ring: +336 44 67 80 99
Meddelande: +336 75 32 47 52
whatsapp: +336 75 32 47 52

Med vänliga hälsningar Fru Faure Patricia

Unknown sa...


Jag är på denna sida för att vittna om
vem gav mig ett pris på 3500.000 kr veckan gick efter mer än 4 månaders forskningsbidrag till flera individer som bara njuter av min naivé. Det var en vän som rekommenderade det till mig och strax efter 3 dagar att leta efter avgifter blev jag verkligen förvånad över att se på mitt konto 2500.000 Kr är villig att ge dig mer information om honom. vänligen kontakta honom via mail för mer information. e-post: luciana.salvatore147@gmail.com

Unknown sa...


Jag är på denna sida för att vittna om
vem gav mig ett pris på 3500.000 kr veckan gick efter mer än 4 månaders forskningsbidrag till flera individer som bara njuter av min naivé. Det var en vän som rekommenderade det till mig och strax efter 3 dagar att leta efter avgifter blev jag verkligen förvånad över att se på mitt konto 2500.000 Kr är villig att ge dig mer information om honom. vänligen kontakta honom via mail för mer information. e-post: luciana.salvatore147@gmail.com

Unknown sa...


Jag är på denna sida för att vittna om
vem gav mig ett pris på 3500.000 kr veckan gick efter mer än 4 månaders forskningsbidrag till flera individer som bara njuter av min naivé. Det var en vän som rekommenderade det till mig och strax efter 3 dagar att leta efter avgifter blev jag verkligen förvånad över att se på mitt konto 2500.000 Kr är villig att ge dig mer information om honom. vänligen kontakta honom via mail för mer information. e-post: luciana.salvatore147@gmail.com

Unknown sa...


Jag är på denna sida för att vittna om
vem gav mig ett pris på 3500.000 kr veckan gick efter mer än 4 månaders forskningsbidrag till flera individer som bara njuter av min naivé. Det var en vän som rekommenderade det till mig och strax efter 3 dagar att leta efter avgifter blev jag verkligen förvånad över att se på mitt konto 2500.000 Kr är villig att ge dig mer information om honom. vänligen kontakta honom via mail för mer information. e-post: luciana.salvatore147@gmail.com

Unknown sa...


Jag är på denna sida för att vittna om
vem gav mig ett pris på 3500.000 kr veckan gick efter mer än 4 månaders forskningsbidrag till flera individer som bara njuter av min naivé. Det var en vän som rekommenderade det till mig och strax efter 3 dagar att leta efter avgifter blev jag verkligen förvånad över att se på mitt konto 2500.000 Kr är villig att ge dig mer information om honom. vänligen kontakta honom via mail för mer information. e-post: luciana.salvatore147@gmail.com

Unknown sa...


Jag är på denna sida för att vittna om
vem gav mig ett pris på 3500.000 kr veckan gick efter mer än 4 månaders forskningsbidrag till flera individer som bara njuter av min naivé. Det var en vän som rekommenderade det till mig och strax efter 3 dagar att leta efter avgifter blev jag verkligen förvånad över att se på mitt konto 2500.000 Kr är villig att ge dig mer information om honom. vänligen kontakta honom via mail för mer information. e-post: luciana.salvatore147@gmail.com

Unknown sa...


Jag är på denna sida för att vittna om
vem gav mig ett pris på 3500.000 kr veckan gick efter mer än 4 månaders forskningsbidrag till flera individer som bara njuter av min naivé. Det var en vän som rekommenderade det till mig och strax efter 3 dagar att leta efter avgifter blev jag verkligen förvånad över att se på mitt konto 2500.000 Kr är villig att ge dig mer information om honom. vänligen kontakta honom via mail för mer information. e-post: luciana.salvatore147@gmail.com

Unknown sa...

Wow! Jag kan fortfarande inte tro att jag är avstängd och också sätter upp ett litet företag och till och med fick jag själv en ny lastbil. Jag kan inte tacka dig tillräckligt mortageservice@outlook.com för det söta och trevliga lånet du gav mig tidigare och nu skulle jag se till att jag säger hela ordet om din generositet och vänlighet mot behoven. Jag kommer också att hänvisa många vänner och familjemedlemmar till dig och jag vet att de kommer att få den bästa servicen någonsin. Om du behöver ett lån med bra ränta och bra service, kontakta john via mortageservice@outlook.com

Unknown sa...

Hej vänner jag är glad jag fick ett lån från ken john, de är de bästa jag någonsin sett sedan jag har försökt få ett lån, du kan maila dem om du behöver ett lån via: kenjohn12361@yahoo.com

Unknown sa...

Jag är fru Christy Walton Finance Jag ger lån till företag och privatpersoner med rimliga räntor bara för att hjälpa dem som behöver några ekonomiska problem osv. Om du är intresserad kan du nå oss på det här mailet: (christywalton355@gmail.com) Har du har försökt få någon form av lån? Ansök nu nu på Mrs Christy Walton Finance

MR LUIS CARLOS sa...

Behöver du en lån om det gäller nu.

Vi erbjuder lån och finansiella tjänster av alla slag. Vårt lån varierar från företag till personliga lån eller långa eller korta villkor med gynnsamma räntor (2%). Vår låneprocess är väldigt snabb och pålitlig med garantier. För mer information om våra tjänster, besök oss på vår email; ( Luiscarlosfinance@outlook.com ) snälla låt oss veta hur mycket lån du behöver och vill ha lånets varaktighet. Vi hoppas att höra från dig. Du kan skicka ett meddelande till e-postadressen nedan. Luiscarlosfinance@outlook.com

OBS! Alla e-postmeddelanden ska skickas till: Luiscarlosfinance@outlook.com

Anonym sa...

Hej, allihop,

Jag är en privat långivare, jag erbjuder lån på 2% Detta är ett legitimt företag med ära och skillnad Vi är redo att hjälpa dig i alla ekonomiska problem som du erbjuder vi alla typer av lån så om du är intresserad av detta lån erbjudande vänligen kontakta oss på vår email: (anggadiman1@gmail.com)

Ange även detaljerna så att vi kan fortsätta med lånet omedelbart.

Namn:
Belopp som behövs:
Varaktighet: a
Land:
Syftet med lånet:
Månadsinkomst:
Telefonnummer:

Kontakta oss med ovanstående detaljer på vår email: anggadiman1@gmail.com

Hälsningar till er alla.

Saint Millier sa...

Behöver du ett lån för att betala dina räkningar? behöver du ett lån för att starta verksamhet? Vi erbjuder alla typer av lån, om du är intresserad av att få ett lån av något slag. E-post: kfcfinancialhome@hotmail.com

Джозеф sa...

Jag måste läsa: Jag och min familj har varit i fattigdom i ungefär fem år nu och min man har lämnat oss för sex år sedan och han var väldigt rik han var med en annan kvinna som inte ens har ett barn för honom och överger mig med min 4 barn så en dag sa min son att hans vän såg ett inlägg av en kvinna som säger att han kan hjälpa någon att få ett lån då min son använder sin väns telefon för att maila kvinnan då han lurade med henne så kvinnan sa att han kommer att hjälpa oss jag sa att han skojade så han berättade vad vi ska göra då vi gjorde det 4 dagar senare fick jag ett lån och jag och min familj levde väldigt bra då för tre dagar sedan kom min man hemma på knäna han bad, men nu är vi nu tillbaka tillsammans igen så berättar du nu om du behöver ett lån etc maila henne nu på jasminnoorloancompany01@gmail.com,

Unknown sa...

Välkommen till Standard Finance Loan Company)
     Vi är finansiella lån Företag som kan erbjuda dig snabbt lån av något slag till både personer och företag med en låg räntesats på bara 2%, Du kan ansöka även med dålig eller bra kredit. Våra önskade lån börjar från (Fem tusen dollar) minimum till ett maximum (ett hundra miljoner dollar), snabbt godkännande utan förseningar eller problem. Maila oss nu på (STANDARDFINANCE07@GMAIL.COM) för mer info ok.

Ansökningsblankett:
Namn:
Land:
Stat:
Sex:
Siffra:
Belopp:
Varaktighet:

      Jag vill att du ska veta att detta företag är ett standardföretag som kan erbjuda dig lån utan förseningar, kontaktinformation: (STANDARDFINANCE07@GMAIL.COM) (+ 1-631-858-4522.
Tack
Standard.

MR LUIS CARLOS sa...

Behöver du en lån om det gäller nu.

Vi erbjuder lån och finansiella tjänster av alla slag. Vårt lån varierar från företag till personliga lån eller långa eller korta villkor med gynnsamma räntor (2%). Vår låneprocess är väldigt snabb och pålitlig med garantier. För mer information om våra tjänster, besök oss på vår email; ( Luiscarlosfinance@outlook.com ) snälla låt oss veta hur mycket lån du behöver och vill ha lånets varaktighet. Vi hoppas att höra från dig. Du kan skicka ett meddelande till e-postadressen nedan. Luiscarlosfinance@outlook.com

OBS! Alla e-postmeddelanden ska skickas till: Luiscarlosfinance@outlook.com

Anonym sa...

Hej, allihop,

Jag är en privat långivare, jag erbjuder lån på 2% Detta är ett legitimt företag med ära och skillnad Vi är redo att hjälpa dig i alla ekonomiska problem som du erbjuder vi alla typer av lån så om du är intresserad av detta lån erbjudande vänligen kontakta oss på vår email: (anggadiman1@gmail.com)

Ange även detaljerna så att vi kan fortsätta med lånet omedelbart.

Namn:
Belopp som behövs:
Varaktighet: a
Land:
Syftet med lånet:
Månadsinkomst:
Telefonnummer:

Kontakta oss med ovanstående detaljer på vår email: anggadiman1@gmail.com

Hälsningar till er alla.

Unknown sa...

Detta är Oceanic-Finance Vi erbjuder lån till privatpersoner och företag runt om i världen, vi är registrerade och licensierade lånföretag, behöver du ett lån för att betala dina räkningar?behöver du ett lån för att starta verksamhet?behöver du ett lån för att köpa en lägenhet?Vi erbjuder alla typer av lån, om du är intresserad av att få ett lån av något slag. E-post: Oceanicfinance113@gmail.com eller whats-app: +1(267)725-7570

SARAH sa...

LÅN TESTIMONIAL: oliviaacleran@gmail.com

TESTIMONIEN AV SNABB LÅN KRAVADE DENNA MORNING.
Tack Mama Olivia GUD kommer att belöna dig hundra gånger. Du som söker pengar lån, vet jag inte hur man ska uttrycka min glädje för att jag själv letar efter lån, jag kom över en kvinna som heter OLIVIA CLERAN av fransk nationalitet. Hon gav mig ett lån på 1.800.000 kr med en kurs på 2%. Jag tackar för att du gav mig lånet. Jag svär till GUD och till männen att jag kommer att betala tillbaka lånet till sista centen. Om du har ett ekonomiskt problem, kontakta henne på hennes e-postadress: oliviaacleran@gmail.com

E-postadress: oliviaacleran@gmail.com

E-postadress: oliviaacleran@gmail.com

SARAH sa...

LÅN TESTIMONIAL: oliviaacleran@gmail.com

TESTIMONIEN AV SNABB LÅN KRAVADE DENNA MORNING.
Tack Mama Olivia GUD kommer att belöna dig hundra gånger. Du som söker pengar lån, vet jag inte hur man ska uttrycka min glädje för att jag själv letar efter lån, jag kom över en kvinna som heter OLIVIA CLERAN av fransk nationalitet. Hon gav mig ett lån på 1.800.000 kr med en kurs på 2%. Jag tackar för att du gav mig lånet. Jag svär till GUD och till männen att jag kommer att betala tillbaka lånet till sista centen. Om du har ett ekonomiskt problem, kontakta henne på hennes e-postadress: oliviaacleran@gmail.com

E-postadress: oliviaacleran@gmail.com

E-postadress: oliviaacleran@gmail.com

MR LUIS CARLOS sa...

Behöver du en lån om det gäller nu.

Vi erbjuder lån och finansiella tjänster av alla slag. Vårt lån varierar från företag till personliga lån eller långa eller korta villkor med gynnsamma räntor (2%). Vår låneprocess är väldigt snabb och pålitlig med garantier. För mer information om våra tjänster, besök oss på vår email; ( Luiscarlosfinance@outlook.com ) snälla låt oss veta hur mycket lån du behöver och vill ha lånets varaktighet. Vi hoppas att höra från dig. Du kan skicka ett meddelande till e-postadressen nedan. Luiscarlosfinance@outlook.com

OBS! Alla e-postmeddelanden ska skickas till: Luiscarlosfinance@outlook.com

Anonym sa...

VÄLKOMMEN TILL PATRICIA KINGSMAN patriciakingsman.loans2016@gmail.com Vårt mål är att tillhandahålla utmärkt professionell service.

Är du en affärsman eller kvinna? Har du någon ekonomisk röra eller behöver du pengar för att starta ditt eget företag? Behöver du ett lån för att starta en fin liten skala och medelstora företag? Har du en låg kredit värdering och det är svårt att få kapitallån från lokala banker och andra finansiella institut ?.

Våra lån är väl försäkrade för maximal säkerhet är vår prioritet. Vårt främsta mål är att hjälpa dig att få de tjänster du förtjänar. Vårt program är det snabbaste sättet att få vad du behöver på ett enkelt sätt. Minska dina betalningar för att lätta på belastningen på dina månatliga utgifter. Få flexibilitet som du kan använda för alla ändamål - från semester till utbildning, till unika inköp

Vi erbjuder ett brett sortiment av finansiella tjänster som inkluderar: Personliga lån, Skuldkonsolideringslån, Företagslån, Utbildningslån, Hypotekslån, Osäker lån, Hypotekslån, Löndagslån, Studentlån, Kommersiella lån, Billån, Investeringslån, Utvecklingslån, Förvärvslån, Konstruktionslån, med låg ränta på 2% per annullering för privatpersoner, företag och företagsorgan. Få det bästa för din familj och äga ditt drömhem också med vårt Allmänna låneskema.

Vi erbjuder alla typer av lån - Ansök om förmånliga lån.

Vänligen kontakta oss för mer information: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Vänligen skriv oss tillbaka med låneinformationen;

LÄRARE INFORMATION

1) Fullständiga namn:
2) Land:
3) adress:
4) Stat:
5) Kön:
6) Civilstånd:
7) yrke:
8) Telefonnummer:
9) Månadsinkomst:
10) Nästa av Kin:
11) Nödbelopp som behövs:
12) Låneperiod:
13) Syftet med lånet:
14) Särskilt datum du behöver lånet:

Om du är intresserad av att få ett lån, vänligen skriv oss med lånebehovet.
Vänligen kontakta oss för mer information: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Med vänliga hälsningar,
Fru Patricia Kingsman
patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Vi ser fram emot att höra från dig ASAP

Intresserade sökande bör kontakta oss via e-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Anonym sa...

Jag heter Fru Patricia Kingsman, vi är en ny legit långivare långivare 2018 och vi gillar att hjälpa någon kropp som behöver ekonomisk hjälp vi erbjuder från $ 500,000.00 och $ 5,000,000.00 och vi ger också ut lån i euro över det så om du behöver hjälp vänligen skicka oss ett mail på: patriciakingsman.loans2016@gmail.com så att din låneöverföring kan äga rum nu kommer du att vara med ditt lån de närmaste 8 timmarna det är en snabb överföring och är säker utan förseningar. Så e-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com om intresserad

E-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Anonym sa...

Vi erbjuder alla typer av lån - Ansök om förmånliga lån.

Är du en affärsman eller kvinna? Har du någon ekonomisk röra eller behöver du pengar för att starta ditt eget företag? Behöver du ett lån för att starta en fin liten skala och medelstora företag? Har du en låg kredit värdering och det är svårt att få kapitallån från lokala banker och andra finansiella institut ?. Intresserade sökande bör kontakta oss via e-post: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Våra lån är väl försäkrade för maximal säkerhet är vår prioritet. Vårt främsta mål är att hjälpa dig att få de tjänster du förtjänar. Vårt program är det snabbaste sättet att få vad du behöver på ett enkelt sätt. Minska dina betalningar för att underlätta belastningen på din månadsvisa
kostnader. Få flexibilitet som du kan använda för något syfte från semester, till utbildning, till unika inköp. Intresserade sökande bör kontakta oss via e-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Vi erbjuder ett brett utbud av finansiella tjänster som inkluderar: Affärsplanering, Kommersiell och Utvecklingsfinansiering, Fastigheter och Hypotekslån, Skuldkonsolideringslån, Företagslån, Privata lån, Hemrefinansieringslån med låg ränta på 2,00% per annullering för privatpersoner, företag och företagsorgan. Få det bästa för din familj och äga ditt drömhem också med vårt Allmänna låneskema. Intresserade sökande bör kontakta oss via e-post: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Vi erbjuder alla typer av lån - Ansök om förmånliga lån.

Vänligen kontakta oss för mer information: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Vänligen skriv oss tillbaka med låneinformationen;
- Fullständigt namn:
- Lånbehov behövs:
- Lånets längd:
- Syftet med lånet:
- Stad / Land:
- Telefon:
- Hur hörde du talas om oss:

Om du är intresserad av att få ett lån, vänligen skriv oss med lånebehovet. Vänligen kontakta oss för mer information: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Med vänliga hälsningar,
Fru Patricia Kingsman

Vi ser fram emot att höra från dig ASAP

Intresserade sökande bör kontakta oss via e-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Anonym sa...

Hälsningar..
Vänligen kontakta oss för ditt säkra och osäkra lån till en räntesats om 2%
........................................

Är svårigheten med ekonomin att påverka dig i år, vägrar din bank att ge dig ett lån till chrismas? Om ditt svar är ja, behöver du ett lån. Jag är fru Patricia Kingsman, ägare till ett låneföretag Vi erbjuder säkra lån med en räntesats om 2%.

* Är du ekonomiskt pressad?
* Söker du pengar för att betala av krediter och skulder?
* Söker du ekonomi för att skapa ditt eget företag?
* Behöver du privata eller företagslån för olika ändamål?
* Söker du lån för att genomföra stora projekt?

Om du har något av ovanstående problem kan vi hjälpa dig, men jag vill att du ska förstå att vi ger ut lån med räntesatsen på 2%.

* Låna allt upp till 95.000.000 euro.
* Välj mellan 1 till 20 år att betala tillbaka.
* Välj mellan månatlig och årlig återbetalning Plan.
* Flexibla lånevillkor.
Vänligen om du är intresserad, kolla tillbaka med oss ​​via denna e-postadress: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Vi lovar en 100% garanti för att du kommer att få ditt lån i slutet av denna låneöverföring. Det finns ingen säkerhetskontroll, ingen kreditkontroll

Hälsningar
Patricia Kingsman
Patricia Kingsman lånebolag

Anonym sa...

Uppmärksamhet

Vi är en finansiell konsult som hanterar internationella finanser för alla typer av bankinstrument. Vi har tillgången / kontakterna att höja från 10 000 till 500 miljoner kronor. Med vårt företag (Patricia Kingsmans lånbolag) och andra TOP PRIME AA BANKER som Bank of SEB Bank, Swedbank AB, Svenska Handelsbanken AB, Forex Bank, The Best Banks för SBA-lån etc.

Känn dig fri att engagera våra hyrda lokaler i handelsprogram, projektfinansiering, kreditlinjeförbättring, företagslån (Business Start-Up Loans eller Business Expansion Loans) och många fler.

Vi har lämnat över 1 miljarder kronor i företagslån till över 17 000 företagare precis som du. Vi använder vår egen utvalda riskteknik för att ge dig rätt företagslån så att du kan odla din verksamhet. Våra tjänster är snabba och pålitliga, lån godkänns inom 24 timmar efter framgångsrik ansökan. Vi erbjuder lån från minst 10 000 till högst 500 miljoner kronor.

Finns du i lite problem med obetalda räkningar och vet inte vilken väg att gå eller vart ska man vända? Vad sägs om att hitta ett ansedd skuldkonsolideringsföretag som kan hjälpa dig att minska månatlig avbetalning så att du får överkomliga återbetalningsalternativ samt utrymme att andas när det gäller slutet av månaden och räkningar behöver betala? Patricia Kingsman låneföretag är svaret. Minska dina betalningar för att lätta på belastningen på dina månatliga utgifter. kontakta oss via e-post (patriciakingsman.loans2016@gmail.com)

Mäklare / Konsulter / Mäklare är välkomna att ta med sina kunder och är 100% skyddade. Med fullständigt förtroende samarbetar vi för fördelarna med alla berörda parter. Håll inte dina ekonomiska problem för dig själv för att du inte ska vara skuldmästare eller ekonomisk stress upp, varför du måste kontakta oss snabbt för att lösa dina ekonomiska problem. Det blir en stor glädje för oss när du är ekonomiskt stabil.
Maila oss via: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Hälsningar
Patricia Kingsman
E-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Motto: Vi erbjuder de snabbaste och pålitliga finansiella tjänsterna

Anonym sa...

Hej alla

   Jag heter Charlie Oscar Liam och jag är från Sverige Jag vill berätta för alla lånesökare att det bara finns ett riktigt låneföretag som erbjuder lån och de hjälpte mig med mitt lån. Företagets namn är Macro-låneföretag och lånegivaren som hjälpte mig med mitt lån, hennes namn är Fru Patricia Kingsman, så om du behöver ett lån utan att bli scammed gå till det här företaget nu och få ditt lån där lån är säkert och snabbt där mail är patriciakingsman.loans2016@gmail.com så önskar er alla De bästa lånsökarna är det verkliga bolaget som erbjuder lån.

   E-post: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

   Mina hälsningar till er alla

Anonym sa...

Hej alla jag heter Maja Lilly Elsa Ebbaam från Sverige Jag har just fått mitt lån nu från Patricia Kingsmans låneföretag, de är nya legitlånsbolag i 2018 och det har inte varit länge jag fick mitt lån från dem, jag fick mitt lån från dem idag och nu som jag skickar det här meddelandet är jag väldigt glad det här företaget är riktigt bra så att alla som behöver ett lån kontaktar det här företaget är de riktigt bra där mail är patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Anonym sa...

Hej alla jag heter William Hugo Oliver och jag är från Stockholm Sverige Jag har varit på internet och jag har hört folk säga att de har blivit scammed före och jag behöver bråttom ett lån så jag var rädd att ansöka om ett lån på internet som jag såg 3 personer berättar om Mrs Patricia Kingsmans låneföretag att de fick lån från henne jag har aldrig ansökt om ett lån tidigare och jag var så rädd att jag kommer att bli lurad men jag trodde vad folket säger och ansöker från det lånebolaget och allt var bra och de berättade för mig att skicka överföringsavgiften som kommer att användas för att överföra mitt lån när de berättade för mig att jag var så rädd att det var en bluff så jag satte mig ner och jag tänkte på det och jag kom tillbaka till dem och berättade för dem jag har aldrig gjort det här förut, men fru Patricia Kingsman sa att jag borde lita på dem att de ska hjälpa mig så jag gjorde och jag gick för att skicka avgiften som de sa att jag skulle skicka för överföringen av mitt lån just idag fick jag en varning från min rygg att det finns pengar på mitt konto. Idag är jag väldigt glad att jag aldrig har blivit lurad och jag fick mitt lån en gång så nu är jag glad och jag och min familj ska bli glad också så att alla som behöver ett lån borde ansöka från detta företag utan att ha blivit lurade eftersom hon är riktigt och bra och jag ber att Gud borde fortsätta att använda henne för att hjälpa människor där lån. hennes mailadress är patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

  Återigen förblir jag William Hugo Oliver

Anonym sa...

Jag heter FRÖJA CAJSA INGEGARD Jag är från Sverige Jag har hört talas om detta företag att de ger lån och jag gick för att ansöka om ett lån från dem jag har hört folk säga om bluff men jag har aldrig blivit scammed innan det här företaget hjälpt mig med min lån så att alla som behöver ett lån borde ansöka från dem där lån är snabbt och säkert där mailadress patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Selma Lovis sa...

Hej alla

Jag heter Selma Lovis, jag är från Sverige och bor i Göteborgs stad. Jag har letat efter ett lån på nätet och allt jag får är scammers men jag hittade det här lånet företaget heter Patricia Kingsman låneföretag och jag har sett människor på nätet vittnar om där bra gärningar så jag bestämde mig för att försöka om jag kommer bli glad igen så jag ansökte om ett lån på 350.000,00 euro och lånegivaren Mrs Patricia Kingsman försäkrade mig om att om 12 timmar kommer mitt lån att finnas på mitt bankkonto så idag när jag arbetade såg jag att min bank skrev mig meddelandet att det finns några medel på 350.000,00 euro i mitt konto och jag tackar Patricia Kingsman för att hon är riktig, så om du behöver något online lån, var snäll inte lurad som jag ansöker från det här företaget eftersom hon är det enda riktiga företaget som ger lån på nätet. Det är postadressen patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Anonym sa...

Jag heter Maria Anna Margareta, jag är från Sverige, jag har just fått mitt lån från ett nytt legit lånbolag i 2018 och namnet på det företag som hjälpt mig med mitt lån idag är Patricia Kingsmans lånebolag, de är det vackraste lånebolaget jag har någonsin kom över med jag ansökte om ett lån från dem igår och det enda jag gjorde var att betala överföringsavgiften som de sa att jag borde betala och omedelbart jag betalar i de närmaste 12 timmarna tiden jag var med mitt lån, ledsen, jag kan inte säg hur mycket de hjälpt mig med men det är en stor summa pengar så alla om du behöver ett riktigt lån är det rätt lånebolaget att kontakta det där mailadressen är patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Anonym sa...

God dag alla jag heter Novalie Lykke Majken Celine och jag är från Sverige Jag vill använda denna chans Jag har nu att skriva detta meddelande till internet om någon av er söker ett lån riktigt det här är rätt företag att kontakta jag är en affärskvinna och jag ansökte om ett lån i ett legitimt företag i 2017 och namnet på företaget är låntagaren Patricia Kingsmans de har hjälpt människor sedan 2016 och vi är 2018 nu och jag har just fått mitt lån från dem så om någon av dem du behöver ett lån gå och ansöka från dem eftersom de är riktiga ber jag bara att du som behöver hjälp med ett lån inte blir bedrägade det är därför jag använder denna chans att skriva detta meddelande på internet om du behöver ett lån legit Lån gäller från detta företag så att du inte blir lurad när du ansöker från fel firma. där postadressen är patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

ha en trevlig dag alla och jag ber du är alla lyckliga som jag är idag

Anonym sa...

Jag heter Greta Hilda Tilda och jag är från Malmö. Jag vill använda den här tiden för att berätta för alla på internet om hur jag fick mitt lån efter att ha blivit scammed 3 gånger. Jag ansökte om ett lån från Patricia Kingsmans lånebolag igår såg jag att människor vittnade om hennes bra jobb och om hur hon hjälpte folk så jag bestämde mig för att ansöka och hon berättade för mig vad jag behövde göra var jag rädd men jag gjorde det i morse nu fick jag bara en varning från min bank där finns pengar på mitt konto och jag kontrollerat beloppet och det var mitt lån jag är så glad. Så jag vill använda den här tiden och säga till alla på internet att detta företag är verkligt om du behöver ett lån detta företag är rätt företag att ansöka från får inte scammed som jag eftersom det finns scammers där ute som gäller från detta företag och du kommer bli glad. där postadressen är patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Rebecka Berit Ellinor sa...

Jag heter Rebecka Berit Ellinor Jag är från svenska Jag vill använda den här tiden för att skriva till internet att jag just fått min lånefond på 5 hundra tusen kronor från detta företag som heter Patricia Kingsmans lånebolag vid första jag trodde inte vad folk sa på internet men jag bestämde mig för att försöka och jag ansökte om lånet för 2 dagar sedan och jag fick just ett samtal från min bank att det finns summan av 5 hundra tusen svenska kronor på mitt konto och omedelbart fick jag en varning från min banken Patricia Kingsman låneföretag ringde mig och frågade mig om jag har fått mitt lån och jag sa till dem ja så de sa att jag borde få fler människor till företaget om någon behöver ett lån så om du verkligen behöver ett lån så är det företaget att ansöka från de är riktigt bra och jag tror nu att det finns ett riktigt låneföretag som ger lån och det företaget är Patricia Kingsmans låneföretag så om någon av er behöver ett brådskande lån och det är viktigt är det här rätt företag att ansöka om från. Det är postadressen patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

äntligen är jag väldigt glad och kan starta mitt eget företag nu. Tack igen Patricia du är stor och Gud välsigne dig och ditt företag.

Anonym sa...

Jag heter Nathanael martyna patryx Jag är från Sverige och min stad i Sverige är Halmstad. Jag vill använda den här tiden för att berätta för alla på internet att det bara finns ett företag som erbjuder riktigt lån och det företaget är Patricia Kingsman. Jag letade efter ett lån online de senaste 3 veckorna nu och allt jag har fått är långivare scamming mig av mina pengar som jag hade Gud vet att jag var så fattig och jag ville döda mitt jag men där såg jag så många människor vittnar om detta företag att de ger ut lån först jag trodde inte att jag såg andra vittnesmål från andra långivare och de vände sig alla för att vara bluffar. Jag sa att låt mig ansöka från detta företag och se om det är sant och omedelbart tillämpade de de berättade allt jag behövde göra och jag kom överens och de försäkrade mig om att jag på 8 timmar skulle gå med mitt lån för att de sa att de använder snabb överföringstjänst. Först trodde jag inte, men jag ville ha mitt lån innan 8 timmar, då jag fick en varning från min bank och var fast att det var mitt lån, jag var väldigt sugad när jag såg det och jag bad till Gud för att rikta mig till rätt företag som hjälpt mig idag som jag skriver detta på internet nu har jag just fått mitt lån från det här företaget och jag använder den här tiden för att vittna om andra om du behöver ett lån ett lån inte luras, det här är rätt företag att Ansök från. Det mailadress är patriciakingsman.loans2016@gmail.com och för dig som inte har en e-postadress är företagets whatsapp nummer +2348165719944.

Detta företag är sant och bra om du behöver ett lån ansöka nu och vänta på ditt lån eftersom du kommer att vara nöjd med det här företaget.

Tack alla och jag är Nathanael martyna patryx.

Anonym sa...

God dag Jag heter Kristina Eva Linnéa Jag är från svenska detta företag Patricia Kingsman folk pratar om är riktigt jag ville aldrig ha ett lån men jag sa bara att jag borde försöka detta företag och se om vad folk säger är sant och jag ansökt om en lån från dem igår och jag har just fått mitt lån idag från Patricia Kingsman låneföretag någon om du läser detta meddelande och du behöver ett lån ansöka från detta företag eftersom de kommer att hjälpa dig detta företag är det enda företaget som erbjuder riktigt lån online. Lånet jag tillämpade från dem var 75 000,00 euro och om 8 timmar då fick jag mitt lån så mina vänner blir inte lurade om du behöver ett riktigt lån det här är rätt företag att ansöka från. Om du är intresserad av det finns lån där postadressen är patriciakingsman.loans2016@gmail.com och där whatsapp nummer är +2348165719944.

Elisabeth Tuva Matilda sa...

Hej alla

Jag är Elisabeth Tuva Matilda och jag kommer från Stockholm Sverige. Jag letade efter ett online lån och jag var väldigt rädd, jag har aldrig ansökt om ett lån innan och jag loo mycket bra och letar efter ett riktigt företag där jag hittade ett företag som heter Patricia Kingsman jag tittar och jag såg vad folk sa om det här företaget det var sant jag bestämde mig för att ansöka om ett lån från företaget och jag behövde ett lån på 150 000,00 svenska kronor för att starta ett företag när jag ansökte hon berättade allt jag behövde göra gjorde jag det och hon försäkrade mig om att jag på 8 timmar var jag kommer att vara med mitt lån jag sa okej och jag väntade på exakt 8 timmar då jag får mitt lån från detta företag som jag skriver det här nu har jag aldrig blivit scammed före och det här företaget är bra jag har hört folk prata om bedrägerier men jag har aldrig blivit scammed tidigare och jag tackar gud för det. Så alla om du behöver ett riktigt lån är detta rätt företag att ansöka från de kommer att hjälpa dig och den tid de berättar för att du kommer att få ditt lån som är den exakta tiden du kommer att få ditt lån. Jag måste bara skriva det här meddelandet till alla så att du inte kommer att söka ett lån från det felaktiga företaget om du behöver ett riktigt lån kontakta detta företag och du kommer bli glad. Det maila

Adressen är patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

Anonym sa...

Goddag allihop

Jag heter Reidar Kåre Knut, jag är från Helsingborg svenska. Jag vill använda den här tiden för att skriva till internet att någon om du behöver ett riktigt lån Patricia Kingsman är rätt företag att ansöka från några dagar jag var i behov av pengar och jag letade efter ett lån online såg jag ett företag och jag tillämpade det företaget lurade mig 2 gånger av mina pengar jag var så ledsen för att jag behövde pengar så jag bestämde mig för att leta efter ett annat företag och jag ansökte från ett annat företag att samma företag berättade för mig att lägga in pengar och jag gjorde och fick aldrig mitt lån jag var som vad som händer med mig för att jag behövde pengar på ett brådskande sätt för att köpa ett hus, om jag inte får ett hus snart, kommer min hyresvärd att köra jag och min familj bort från sitt hus så jag behövde få mitt eget hus. När jag sökte igen såg jag det här företaget Patricia Kingsman såg jag en massa människor som vittnade om detta företag att företaget är riktigt bra så jag var förstås rädd för att ansöka om att jag blev lurad 2 gånger så jag sa till mig själv, låt mig försöka och se om detta företag var riktigt så jag tillämpade. När jag tillämpade de berättade allt jag behövde göra var jag fortfarande rädd men jag litade på dem och de försäkrade mig om att jag i 8 timmar skulle gå med mitt lån jag ville ha för mitt lån och i mina ögon fick jag en varning från min bank att det fanns en summa på 200 000 euro på mitt bankkonto och jag var väldigt glad för ett tag sedan ringde företaget mig och frågade om jag fick mitt lån och jag sa till dem ja och o tacka dem och som jag skriver detta meddelande på internet nu har detta företag också hjälpt mina 2 bröder så att någon om du behöver ett riktigt lån Patricia Kingsman är rätt företag att ansöka från. Om du behöver pengar kan du bara kontakta dem via mail eller whatsapp och där mailadressen är patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Jag tackar alla som ringer mitt meddelande och är säkra och ansöker från det här företaget eftersom du kommer att vara nöjd med dem.

Karl Erik Per Mikael sa...

My name is Karl Erik Per Mikael. I am from Linköping Sweden. I want to write to the internet that if you need a real loan Patricia Kingsman is the real loan company that gives loan i applied for a loan from this company last week Friday and i just received my loan from them today so everyone if you need a real loan without been scammed this is the right company to apply from thus company is truly great and they are real so many people that have been scammed if you need a loan without being scammed this is the real company that gives loans i applied for a loan from this company Patricia Kingsman and i received my loan today so anyone around the world if you need a true loan locate this company and be rest assured that this company is going to put a smile to your face. the company can be contacted via mail or whatsapp there mail address is patriciakingsman.loans2016@gmail.com and there whatsapp number is +2348165719944. Thanks to anyone that will read this message this company does not know am doing this Am only doing it for people in need of a real loan to be safe.

Anonym sa...

Jag är Alfelt Edrikke Eleonora med namn, jag är polis och bor i Umeå, Sverige. För några dagar sedan sökte jag efter ett lån på nätet och jag hittade bara personer som scamming mig av mina pengar. Jag behöver verkligen det här lånet för ett projekt i USA och jag har blivit lurad separat en dag när jag var av tjänst, bestämde jag mig för att titta igen den här gången för ett sant företag som ger lån jag hittade detta företag som heter Patricia Kingsmans låneföretag och mycket av människor har vittnat om detta företag först jag trodde inte men jag bestämde mig för att ansöka det lån jag letade efter var summan av 7 000 000,00 kronor jag tillämpade från det här företaget och de berättade för mig allt som behöver göras, jag litade på dem och jag gjorde vad de berättade för mig att de skulle göra och de försäkrade mig om att jag på 8 timmar när jag skulle vara med mitt lån på ett säkert sätt trodde jag aldrig på dem men jag väntade på mitt lån på precis 8 timmar då fick jag ett samtal från företaget att om jag har fått mitt lån ännu och jag sa nej. De berättade för mig att gå till min bank och kontrollera mitt konto att min bank kanske inte skickar mig en varning jag lydde och jag gick till min bank och kollade mitt konto på mina ögon såg jag mitt lån av 7 000 000,00 kronor i mitt konto de pengar jag hade på mitt konto före w som 1 000 000,00 kronor och jag hittade nu 8 000 000,00 kronor puls mina pengar och mitt lån var 8 000 000,00 kronor jag är så glad och jag tackar det här företaget för att de är stora. Jag vill använda min lilla tid att skriva till personer i Sverige att om du behöver ett riktigt lån Patricia Kingsman är rätt företag att ansöka från detta företag vet inte att jag gör det så att någon om du behöver ett lån kan du bara kontakta det här företaget via mail eller whatsapp men jag använder inte whatsapp så där mailadressen är patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Vilgot Algot Maximilian sa...

Jag heter Vilgot Algot Maximilian och jag är från Sverige, jag bor i en liten stad i Skövde. Har letat efter ett lån online eftersom det inte går att få ett lån från min bank och har bara funnit att folk skämmer på mig med mina pengar. Förra veckan blev jag lurad av ett låneföretag och Gud vet att jag var redo att avsluta mitt liv men jag sa till mig själv, låt mig försöka se om jag kommer att se ett ärligt företag som var redo att hjälpa dig. Så jag bosatte sig och letade efter ett företag och jag läste så många bra kommentarer om detta företag Patricia Kingsman och jag sa att låt mig ansöka och se om jag kommer bli lycklig som andra människor var jag rädd men jag gav mig själv en chans och jag tillämpade för ett lån på 80 000,00 euro förklarade jag för det här företaget att jag har blivit lurad och de berättade att jag inte skulle oroa mig för att de kommer att hjälpa dig att de har hjälpt så många människor från mitt land innan. Så jag gav detta företag en chans och de försäkrade mig om att jag på 8 timmar skulle gå med mitt lån, jag trodde inte, men jag väntade på mitt lån. På exakt 8 timmar fick jag en varning från min rygg att mitt konto har krediterats med 80.000.00 euro. Allt tack vare Patricia Kinsgman är detta företag skickat till Gud. Och jag lovade mig själv att jag kommer att vittna om detta företag på hur de hjälpte mig att det här företaget inte vet att jag gör det här nu som säger människor på internet hur de hjälpte mig så alla om du behöver ett riktigt lån Patricia Kingsman är här för att hjälpa dig, bli inte lurad av falska människor som klamrar för att vara långivare. Jag glömde nästan att du bara kan kontakta det här företaget via mail eller whatsapp och där kontaktuppgifter är patriciakingsman.loans2016@gmail.com whatsapp är +2348165719944. Detta företag är verkligt och sant så att alla som läser detta meddelande och du är intresserad, kontakta det här företaget eftersom de är de enda som kan hjälpa till med att lösa dina problem.

Anonym sa...

Patricia Gud kommer välsigna dig och ditt företag

Jag heter Sofía Ximena Jimena. Jag är från Stockholm sverige. Jag har inget att säga till någon som behöver ett riktigt lån utan att du blir lurad ska gälla från Patricia Kingsman eftersom jag ansökt om ett lån från det här företaget idag efter att jag läst så många bra och underbara kommentarer om detta företag. Jag ansökte om ett lån för att betala mina skulder och allt jag behövde var 50 000 euro eftersom jag också kommer att använda en del av pengarna för att betala mina skolavgifter. Som jag skriver detta på internet nu har jag just fått mitt lån från det här företaget idag och jag är så glad att jag aldrig trodde att jag någonsin skulle bli glad igen för att jag har gått igenom mycket och jag tackar gud för Patricia Kingsman, Gud kommer att välsigna henne och hans företag för att sätta ett leende i mitt ansikte. Så någon i världen från Spanien och andra länder som behöver ett lån är din hjälpreda här och företaget är Patricia Kingsman. En som ansökt från Patricia Kingsmans lånebolag kommer inte att ha något problem för att du kommer att få ditt lån exakt den tid hon berättar för dig. där företagets mailadress är Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Ännu en gång välsignar Gud dig Patricia Kingsman och kan du leva länge för att fortsätta hjälpa människor.

Filippa Svea Cornelia sa...

My name is Filippa Svea Cornelia and i am from Uppsala in Sweden. I just received my loan from Patricia Kingsman loan company right now and i have heard about this company and i thought it was a fake company but now i am so happy this company helped me and 100% this company is real so anyone that need a loan this is the right company to apply from now i applied for a loan for my business of 250,000.00 euros and this company helped me without delay i am so happy i am testifying this company because i saw other people do it and i am happy to be among the people who shares testimony on how this company helped me so everyone if you need a real loan your helper is here. there contact information is patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Unknown sa...

We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

We Have Loan Programs Tailored For Any Profile And You've Come To The Right Place To Satisfy Your Business Needs. If Your Company Or You Know Of Any Company With Viable Projects / Proposals That Needs Financing, Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us For More Information: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

You Will Hear From Us. Well Nice To Meet You And I look forward to our Business Acquaintance. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

Unknown sa...

We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

We Have Loan Programs Tailored For Any Profile And You've Come To The Right Place To Satisfy Your Business Needs. If Your Company Or You Know Of Any Company With Viable Projects / Proposals That Needs Financing, Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us For More Information: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

You Will Hear From Us. Well Nice To Meet You And I look forward to our Business Acquaintance. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

Unknown sa...

Are you a business man or woman? Are you in any financial mess or Do you need funds to start up your own business? Do you need a loan to start a nice Small Scale and medium business? Do you have a low credit score and you are finding it hard to obtain capital loan from local banks and other financial institutes?. Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@cheerful.com ( PergoCF@qualityservice.com ) PergoCF@gmail.com

Our loans are well insured for maximum security is our priority, Our leading goal is to help you get the services you deserve, Our program is the quickest way to get what you need in a snap. Reduce your payments to ease the strain on your monthly expenses. Gain flexibility with which you can use for any purpose from vacations, to education, to unique purchases. Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@cheerful.com ( PergoCF@qualityservice.com ) PergoCF@gmail.com

Unknown sa...

We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

We Have Loan Programs Tailored For Any Profile And You've Come To The Right Place To Satisfy Your Business Needs. If Your Company Or You Know Of Any Company With Viable Projects / Proposals That Needs Financing, Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us For More Information: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

You Will Hear From Us. Well Nice To Meet You And I look forward to our Business Acquaintance. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

Unknown sa...

Jag är spansk, men nu jobbar jag för en bank i Paris som lån till personer i behov och känner att kunna betala med 3% ränta

Unknown sa...

behöver du ett lån? Har du letat efter var du ska få ett lån? Har du försökt få någon form av lån? Ansök nu nu på? (carlosellisonfinance@outlook.com) om du vill få ett billigt lån. Lånet erbjuds här till en mycket låg ränta på 2%. Kontakta oss nu om du är intresserad.

finance sa...

God morgon.
Du behövde pengar lån mellan individer för att klara de ekonomiska svårigheterna att äntligen komma ur dödläget som orsakar bankerna, genom att avvisa din ansökan om kredit.

Här är de områden jag kan hjälpa dig med: * Finansiellt
Fastighetslån.
Investeringslån.
Bil lån.
Skuldkonsolidering.
Kreditlinje.
Andra inteckning.
Inköp av kredit.
Personligt lån.

Kontakt: finance.micro1@gmail.com
Skype: finance.micro1

Väntar på att läsa dig och dina nyheter.
hjärtligt

finance sa...

God morgon.
Du behövde pengar lån mellan individer för att klara de ekonomiska svårigheterna att äntligen komma ur dödläget som orsakar bankerna, genom att avvisa din ansökan om kredit.

Här är de områden jag kan hjälpa dig med: * Finansiellt
Fastighetslån.
Investeringslån.
Bil lån.
Skuldkonsolidering.
Kreditlinje.
Andra inteckning.
Inköp av kredit.
Personligt lån.

Kontakt: finance.micro1@gmail.com
Skype: finance.micro1

Väntar på att läsa dig och dina nyheter.
hjärtligt

Anonym sa...

Jag är mer än nöjd med JCLF, det är synd att jag har handlat med banker i 13 år och kunde inte ens få så mycket som en ökning av min kassaflöde och nu tack vare finansieringen från JCLF har min kredit förbättrats tack. Jag skulle gärna rekommendera. alla som behöver pengar för att maila dem på (j_carl20@yahoo.com)

Anonym sa...

Har du någon ekonomisk svårighet? OM JA! Kontakta Hobelman Finance and Mortgages Limited® För små och stora lån belopp. Vi erbjuder alla typer av låntjänster för att möta dina ekonomiska behov till en låg ränta på 2%. Kontakta oss idag via e-post: hobelmanfinance@gmail.com och din samverkan med oss kommer att bli en bra upplevelse. +17816567138 Krediten är öppen för alla oavsett nationalitet.

Whatsapp: +17816567138
https://hobelmanfinance346789211.wordpress.com/
Kontakta oss via e-post: hobelmanfinance@gmail.com

Майкл Зарате Майкл sa...

​Hej Var och en, jag heter Mrs Joyce Pauline Rossly Jag bor i Storbritannien London Liverpool och jag är en glad kvinna idag? och jag sa till mig själv att någon långivare som kan rädda min familj från vår dåliga situation, kommer jag att hänvisa någon som söker lån till långivaren tack tack till Mrs Jasmin Noor, han gav mig lycka till mig och min familj, jag var i behov av ett lån på 300.000,00 euro för att börja mitt liv överallt, eftersom jag är en ensamstående mamma med 2 barn träffade jag den här ärliga och gudfruktiga kvinnolånslånsmannen som hjälper mig med ett lån på 300.000,00 euro, hon är en gudfruktig kvinna , om du behöver lån och du kommer att betala tillbaka lånet, kontakta henne via e-post (jasminnoorloancompany01@gmail.com) eller whatsApp +1 551-249-7659​

Mr Lola Daniel sa...

Hallå

Behöver du ett brådskande lån för att möta dina ekonomiska behov? Vi erbjuder lån från 2000 till 50 000 000,00, vi är pålitliga, kraftfulla, snabba och dynamiska, kontrollera inte kredit och erbjuda 100% garanti för externa lån under denna period.

Vi lånade också hela valutan med en 3% ränta på alla lån .... Om du är intresserad, återvänd till oss med det här mailet.

Vänligen återvänd till oss, om du är intresserad, med eaglehomemortgage001@gmail.com

Med vänliga hälsningar,

Fru Lola Daniel

E-POST: eaglehomemortgage001@gmail.com

REMY.CREDIT sa...

Hej behöver du ett brådskande lån email oss nu för ett snabbt lån (REMY.CREDIT111@GMAIL.COM)


Behöver du ett brådskande lån, lånefinansierat lån, lån till lån, etc, ger vi alla typer av lån med en låg ränta på 1% och du får ditt lån inom de närmaste 12 timmarna, maila oss nu för alla typer av lån

{REMY.CREDIT111@GMAIL.COM}


Fullständiga namn:
Land / stat:
Lånebelopp:
Lånets längd:
Ockupation:
Telefonnummer:
Ålder:


kom tillbaka till oss nu om ditt behov ett brådskande lån idag maila oss REMY.CREDIT111@GMAIL.COM

Företagsnamn: REMY FINK

Maila oss nu [remy.credit111@gmail.com]

Unknown sa...

I am Mrs Christy Walton finance I provide loans to companies and individuals with a reasonable interest rates just to help those in need of any financial problems e.t.c if you are interested you can reach us on this email : ( christywalton355@gmail.com) Have you been trying to get any
kind of loan? then apply now at Mrs Christy Walton Finance

guido sannelli sa...

Få din kredit i 48 timmar

Du har vägra fått av banken eftersom din kredit inte uppfyller deras standard. Drömmer du om ditt eget företag, ditt hem, betala en skuld förklarligt i behov av pengar, jag är här till ditt förfogande. Jag är en mycket snäll kvinna. Jag erbjuder 2000Kr till 10 miljoner en ränta på 3% per år. Så om du är intresserad, kontakta mig följt av mängd och varaktighet.
E-post: guido.sannelli@gmail.com

Mr Lola Daniel sa...

Hallå

Behöver du ett brådskande lån för att möta dina ekonomiska behov? Vi erbjuder lån från 2000 till 50 000 000,00, vi är pålitliga, kraftfulla, snabba och dynamiska, kontrollera inte kredit och erbjuda 100% garanti för externa lån under denna period.

Vi lånade också hela valutan med en 3% ränta på alla lån .... Om du är intresserad, återvänd till oss med det här mailet.

Vänligen återvänd till oss, om du är intresserad, med eaglehomemortgage001@gmail.com

Med vänliga hälsningar,

Fru Lola Daniel
eaglehomemortgage001@gmail.com

Unknown sa...

Detta är Oceanic-Finance Vi erbjuder lån till privatpersoner och företag runt om i världen, vi är registrerade och licensierade lånföretag, behöver du ett lån för att betala dina räkningar? behöver du ett lån för att starta verksamhet? behöver du ett lån för att köpa en lägenhet? Vi erbjuder alla typer av lån, om du är intresserad av att få ett lån av något slag. E-post: Oceanicfinance113@gmail.com eller whats-app: +1(267)725-7570

mariachrist sa...

Erbjuder kort, medium och lång sikt kredit

Hej damer och herrar! Du behöver pengar lån mellan individer för att klara av ekonomiska svårigheter för att äntligen bryta dödläget som orsakats av bankerna, med avslag på ansökan om kredit? Vi är finansiella experter som kan göra ett lån för den mängd du väljer med villkor som gör livet enklare. Här är de områden där vi kan hjälpa dig: * Finansiell skuld * Hypotekslån * Investeringslån * Auto Lån * Konsolidering * Kreditlinje * Andra hypotekslån * Låninlösen * Personligt lån Du är fast, förbjuden bank och du främja inte banker eller bättre du har ett projekt och behöver finansiering.

Så om du behöver pengar lån tveka inte att kontakta oss via e-post: mariachrist2016@gmail.com

Tack och må allmäktige välsigna dig och hjälpa dig att förverkliga dina finansiella projekt efter att ha fått lånet

mariachrist sa...

Erbjuder kort, medium och lång sikt kredit

Hej damer och herrar! Du behöver pengar lån mellan individer för att klara av ekonomiska svårigheter för att äntligen bryta dödläget som orsakats av bankerna, med avslag på ansökan om kredit? Vi är finansiella experter som kan göra ett lån för den mängd du väljer med villkor som gör livet enklare. Här är de områden där vi kan hjälpa dig: * Finansiell skuld * Hypotekslån * Investeringslån * Auto Lån * Konsolidering * Kreditlinje * Andra hypotekslån * Låninlösen * Personligt lån Du är fast, förbjuden bank och du främja inte banker eller bättre du har ett projekt och behöver finansiering.

Så om du behöver pengar lån tveka inte att kontakta oss via e-post: mariachrist2016@gmail.com

Tack och må allmäktige välsigna dig och hjälpa dig att förverkliga dina finansiella projekt efter att ha fått lånet

mariachrist sa...

Erbjuder kort, medium och lång sikt kredit

Hej damer och herrar! Du behöver pengar lån mellan individer för att klara av ekonomiska svårigheter för att äntligen bryta dödläget som orsakats av bankerna, med avslag på ansökan om kredit? Vi är finansiella experter som kan göra ett lån för den mängd du väljer med villkor som gör livet enklare. Här är de områden där vi kan hjälpa dig: * Finansiell skuld * Hypotekslån * Investeringslån * Auto Lån * Konsolidering * Kreditlinje * Andra hypotekslån * Låninlösen * Personligt lån Du är fast, förbjuden bank och du främja inte banker eller bättre du har ett projekt och behöver finansiering.

Så om du behöver pengar lån tveka inte att kontakta oss via e-post: mariachrist2016@gmail.com

Tack och må allmäktige välsigna dig och hjälpa dig att förverkliga dina finansiella projekt efter att ha fått lånet

mariachrist sa...

Erbjuder kort, medium och lång sikt kredit

Hej damer och herrar! Du behöver pengar lån mellan individer för att klara av ekonomiska svårigheter för att äntligen bryta dödläget som orsakats av bankerna, med avslag på ansökan om kredit? Vi är finansiella experter som kan göra ett lån för den mängd du väljer med villkor som gör livet enklare. Här är de områden där vi kan hjälpa dig: * Finansiell skuld * Hypotekslån * Investeringslån * Auto Lån * Konsolidering * Kreditlinje * Andra hypotekslån * Låninlösen * Personligt lån Du är fast, förbjuden bank och du främja inte banker eller bättre du har ett projekt och behöver finansiering.
Så om du behöver pengar lån tveka inte att kontakta oss via e-post: mariachrist2016@gmail.com

Tack och må allmäktige välsigna dig och hjälpa dig att förverkliga dina finansiella projekt efter att ha fått lånet

mariachrist sa...

Erbjuder kort, medium och lång sikt kredit

Hej damer och herrar! Du behöver pengar lån mellan individer för att klara av ekonomiska svårigheter för att äntligen bryta dödläget som orsakats av bankerna, med avslag på ansökan om kredit? Vi är finansiella experter som kan göra ett lån för den mängd du väljer med villkor som gör livet enklare. Här är de områden där vi kan hjälpa dig: * Finansiell skuld * Hypotekslån * Investeringslån * Auto Lån * Konsolidering * Kreditlinje * Andra hypotekslån * Låninlösen * Personligt lån Du är fast, förbjuden bank och du främja inte banker eller bättre du har ett projekt och behöver finansiering.
Så om du behöver pengar lån tveka inte att kontakta oss via e-post: mariachrist2016@gmail.com

Tack och må allmäktige välsigna dig och hjälpa dig att förverkliga dina finansiella projekt efter att ha fått lånet

MR LARRY ELLISON sa...

BEHÖVER DU ETT LÅN

Är du en affärsman eller kvinna? Behöver du pengar för att starta ditt eget företag? Behöver du lån för att lösa din skuld eller betala dina räkningar eller starta ett bra företag? Behöver du pengar för att finansiera ditt projekt? E-post: ( Larryellisonfinance@gmail.com ) Vi erbjuder garanterade låntjänster av vilket belopp som helst och till någon del av världen för (Individuella, Företag, Fastighetsmäklare och Företagsländer) till vår fantastiska ränta på 2%. För ansökan och mer information skicka svar till följande e-postadress: Larryellisonfinance@gmail.com

Unknown sa...

Hej
Jag erbjuder lån mellan 50.000Kr till 10.000.000Kr vid låg ränta på 3% gratis utan kreditkontroll .Om du är intresserad kontakta mig via e-post: bodildanaa@hotmail.com
E-post: bodildanaa@hotmail.com

Robert sa...

God dag,

Du behöver ett brådskande lån för att rensa dina skulder, eller behöver du ett eget kapitallån för att förbättra ditt företag? Har du blivit avvisad av banker och andra finansinstitut? Du behöver ett konsolideringslån eller ett inteckning? Sök i enkäten inte mer som vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem någonting från det förflutna. Vänligen återvänd till oss, om du vill, via vårt e-mail för att få ett lån: cashloanaccess@gmail.com

Detta är ett enkelt lånföretag. Vi erbjuder lån som är intresserade av en rimlig ränta på 3%. Sortimentet varierar från € 5 000,00 euro till högst € 100 000 000,00 euro.

Våra lån är väl försäkrade, eftersom den högsta säkerheten är vår prioritet.

Vänligen kontakta oss via e-post: cashloanaccess@gmail.com

Hälsningar,
Herr Micheal Smith.

3% av det ursprungliga lånet och garantin

BENNY MEITIS sa...

​Get rich today and take the risk of transforming your own life.Try and get an ATM card blank today (CLIFFORD JACKSON) of cliffordhackerspays@gmail.com and be among the lucky ones who are benefiting from this card. This ATM card in white set is capable of hacking into any ATM anywhere in the world. I have to know about this ATM card when I was looking for work online about a month ago..It has really changed my life forever and now I can say I'm rich because I am a living testimony. The less money I get in a day with this card is $ 8,000.Every now and then keep pumping money into my account. Although illegal, there is no risk of being caught, as it is programmed so that it can not track, but also has a technique that makes it impossible for the CCTV to detect you..For details on how to get yours today, email hackers: cliffordhackerspays@gmail.com​

finance sa...

Behöver du ett akutlån? ett lån för att starta a
företag eller att betala
fakturor då är du på rätt plats, kontakta oss så snart som möjligt
idag på
finance.micro1@gmail.com

efternamn:
Belopp som krävs:
kön:
land:
telefon:

OBS! Alla bokstäver måste skickas till: finance.micro1@gmail.com

finance sa...

Behöver du ett akutlån? ett lån för att starta a
företag eller att betala
fakturor då är du på rätt plats, kontakta oss så snart som möjligt
idag på
finance.micro1@gmail.com

efternamn:
Belopp som krävs:
kön:
land:
telefon:

OBS! Alla bokstäver måste skickas till: finance.micro1@gmail.com

Unknown sa...

god kväll

ReadyMoney Jämför och spara
Letar du efter ett lån eller en investering?
Du kan fråga upp till 900 000 €
Ansökan om ett lån idag är lättare tack vare Internet.
De bästa bankerna och finansbolagen arbetar online, vilket garanterar bättre priser och snabbare, säkrare leverans
PrêtMoney hjälper dig att hitta den lösning som bäst passar dina behov.
- Begär gratis information
- Finansiera dina projekt
- Låg takt, endast online

Fråga nu!

Mail: faure_patricia@outlook.fr
Mail: faure_patricia@outlook.fr

Hitta det mest fördelaktiga lånet

mariachrist sa...

Snabbt utlåningsbjudande mellan individer, små och medelstora företag i behov

Hallå
Du behövde pengar lån mellan individer att hantera
ekonomiska svårigheter att äntligen bryta dödläget det
orsaka bankerna genom att avvisa dina ansökningsfiler från
Credits?
Jag är en person av finansiella experter som kan göra dig en
lån till det belopp du behöver och med villkor som du
kommer att göra livet enklare. Här är de områden där jag kan hjälpa dig
Hjälp:
* Finansiellt
* Hypotekslån
* Investeringslån
* Auto lån
* Konsolideringsskuld
* Kreditlinje
* Andra inteckning
* Kreditinlösen
* Personligt lån
Du är fast, förbjuden bank och du har inte förmånen för
banker eller bättre du har ett projekt och behöver finansiering, a
dålig kredit eller behöver pengar för att betala räkningar,
medel att investera i företag.
Så om du behöver pengar lån tveka inte till mig
kontakta via e-post: mariachrist2016@gmail.com

mariachrist sa...

Snabbt utlåningsbjudande mellan individer, små och medelstora företag i behov

Hallå
Du behövde pengar lån mellan individer att hantera
ekonomiska svårigheter att äntligen bryta dödläget det
orsaka bankerna genom att avvisa dina ansökningsfiler från
Credits?
Jag är en person av finansiella experter som kan göra dig en
lån till det belopp du behöver och med villkor som du
kommer att göra livet enklare. Här är de områden där jag kan hjälpa dig
Hjälp:
* Finansiellt
* Hypotekslån
* Investeringslån
* Auto lån
* Konsolideringsskuld
* Kreditlinje
* Andra inteckning
* Kreditinlösen
* Personligt lån
Du är fast, förbjuden bank och du har inte förmånen för
banker eller bättre du har ett projekt och behöver finansiering, a
dålig kredit eller behöver pengar för att betala räkningar,
medel att investera i företag.
Så om du behöver pengar lån tveka inte till mig
kontakta via e-post: mariachrist2016@gmail.com

Anonym sa...

Jag är fru Christy Walton Finance Jag ger lån till företag och privatpersoner med rimliga räntor bara för att hjälpa dem som behöver några ekonomiska problem osv. Om du är intresserad kan du nå oss på det här mailet: (christywalton355@gmail.com) Har du har försökt få någon form av lån? Ansök nu nu på Mrs Christy Walton Finance/do you need a loan if yes email us at christywalton355@gmail.com

Anonym sa...

Hej alla är här för att vittna om hur jag fick mitt lån från fru Linda, jag fick ett råd från min syster för att försöka få dem att få ett litet lån från dem redan och jag behövde ett större belopp att bygga ett hus så jag märkte att försök att få dem ett försök att få lånet med ett 3% intresse med fina villkor Jag skulle vilja ge råd åt alla där ute om att du behöver en äkta och ärlig landare för att skapa ett företag eller betala tillbaka räkningar eller behöver finansiellt stöd eller Studielån kan du kontakta dem med informationen nedan.

MRS LINDA ROBORT LOAN FIRM

E-post: (mrslindarobertloanfirm@outlook.com)


http://privatelanders12.wixsite.com/loan

Whatsapp: +1 (631) 674-5790

Anonym sa...

Ansök om ett snabbt och bekvämt lån för att betala av räkningar och att starta en ny finansiering av dina projekt till en billigaste ränta på 2%. Kontakta oss idag via: elijahloanfirm@outlook.com

Unknown sa...

Jag är fru Christy Walton Finance Jag ger lån till företag och privatpersoner med rimliga räntor bara för att hjälpa dem som behöver några ekonomiska problem osv. Om du är intresserad kan du nå oss på det här mailet: (christywalton355@gmail.com) Har du har försökt få någon form av lån? Ansök nu nu på Mrs Christy Walton Finance

bryan sa...

god kväll
Detta är ett mycket viktigt och allvarligt budskap för individer,
alla människor som är deprimerade eller inte, desperata eller inte, förbjudna
andra som skulle behöva ett lån omedelbart för att kunna återuppleva
återuppbygga sitt liv, sin framtid, sin framtid.
Hallå !!! Tja nu, tveka inte, för du kommer att ha allt du behöver för
återuppliva dina aktiviteter, realisera dina projekt, oavsett vad du är; din
Återbetalningsvillkor kommer att vara välkomna.
Kära herre, vi är fast beslutna att ge dig ett leende
Tveka inte att skicka oss din låneansökan

Email: lo022851@gmail.com
Telefon: +33 756 854 641

tack

MR LUIS CARLOS sa...

Behöver du en lån om det gäller nu.

Vi erbjuder lån och finansiella tjänster av alla slag. Vårt lån varierar från företag till personliga lån eller långa eller korta villkor med gynnsamma räntor (2%). Vår låneprocess är väldigt snabb och pålitlig med garantier. För mer information om våra tjänster, besök oss på vår email; (Luiscarlosfinance@outlook.com) snälla låt oss veta hur mycket lån du behöver och vill ha lånets varaktighet. Vi hoppas att höra från dig. Du kan skicka ett meddelande till e-postadressen nedan. Luiscarlosfinance@outlook.com

OBS! Alla e-postmeddelanden ska skickas till: Luiscarlosfinance@outlook.com

Anonym sa...

Hälsningar

Behöver du ett brådskande lån för att starta en ny affärsrörelse eller att betala skulder vänligen kontakta oss idag, jag är Mr James Walters ett privat låntagare, vi är ett legitimt, registrerat och garanterat lånföretag och vi ger ut lån till individer, företag, myndigheter, kyrkor och företagsorganisationer och människor av alla slag. Har du behov av ett lån för något ändamål? Är du i ett ekonomiskt problem? Behöver du ekonomisk lösning? mrjameswalters990@hotmail.com är lösningen på alla dina ekonomiska problem, våra lån är enkla och snabba. Kontakta oss idag för det lånet du önskar, vi kan ordna något lån som passar din budget till endast 3% ränta. Om du är intresserad, ser fram emot att höra från dig, kontakta oss via e-post: mrjameswalters990@hotmail.com

Vänliga Hälsningar
James Walters

Anonym sa...

Hej mina damer och herrar

Hej hälsningar damer och herrar jag heter James Walters, jag är en legit privat lånägare och mitt företag ger ut lån till låg ränta på 3% med den månatliga avbetalningen från låntagaren, vi ger ut lån till företagets som är finansiellt behöver och vi lånar också ut pengar till personer som är i behov och till dem som också behöver hjälp att betala sina räkningar, hyror, köpa hus och bilar och lån för investeringar och andra användbara medel. och vi ger också ut lån till banker, företag, industrier och andra viktiga föreningar som kan återvända till den överenskomna tidsperioden. Om du hade dålig kredit eller behöver du pengar för att betala räkningar eller för finansiering i en investering och lönsamma medel? Var inte rädd för att här är rätt och perfekt plats att få ett lån. Vi är licensierade pengar långivare och vi tillhandahåller korta / långfristiga lån. Snabbt godkännande, 100% garanterat kontakta oss via e-post: mrjameswalters990@hotmail.com

Vänliga Hälsningar
James Walters

laura smith sa...

Hej jag heter Alice Gustafsson Jag bor i Stockholm Sverige förra veckan jag letade efter ett brådskande lån på 500,000.00kr för att starta ett företag och betala mina räkningar som jag tillämpade i ett företag som heter Rank Carlos Loan Company i Sydafrika jag blev lurad om 28.000 kr sedan förra veckan sökte jag fortfarande ett lån men en dag såg jag en post på internet av Anna hur hon betalade hennes lån och så följde jag länken under e-postadressen (mrslaurasmithloanfirm@gmail.com) så jag ansöker om ett lån 500.000.00kr men innan jag ansökte var jag väldigt rädd för att inte bli scammed igen så jag lägger allting åt Gud och Laura Smith så jag tillämpade så omedelbart jag ansökte Jag fick lånet inom 1 timme i mitt bankkonto här i Sverige så jag vill att använda den här lilla möjligheten att berätta för var och en här i Sverige att inte ansöka om något lån som inte är säkrat och att jag märker att det finns många långivare som inte är riktigt, men i det här fallet av fru Laura Smith jag litar på henne till min tillfredsställelse att hon verkligen är och hennes lån är s ecured så maila henne idag under hennes kontaktadress (mrslaurasmithloanfirm@gmail.com) och jag Alice Gustafsson också här för att höra ditt eget vittnesbörd precis som jag själv, för att jag inte kan behålla den här fantastiska historien från mitt hjärta ensam varför jag delade med var och en en bra saker som fru Laura Smith har hjälpt mig och min familj att hålla kontakten med att träffa fru Laura Smith och betala ditt lån utan någon gata och besvikelse ser fram emot att höra ditt stora vittnesbörd och idag har mitt liv förändrats från berättelse till ära och gud välsigna dig och din familj genom att följa vårt välmående land Sverige och Gud välsigne fru Laura Smith och hennes familj också.

Alice Gustafsson

Anonym sa...

Kära Herr / Fru,

Behöver du ett personligt eller affärslån utan stress och snabb godkännande? Om så är fallet, kontakta oss idag eftersom vi för närvarande erbjuder lån till en kurs på 3% per år. Vårt lån är säkrat och säkert, vår kunds lycka är vår styrka. För mer information och ansökan.

Vänligen kontakta oss via e-post: alicia-mitchelleinvestorcfunds@hotmail.com

LÅNEANSÖKNINGSFORMULÄR

Fullständiga namn:
Belopp som krävs:
varaktighet:
Land:
Stad:
Mobilnummer:


Maila oss på: alicia-mitchelleinvestorcfunds@hotmail.com

Anonym sa...

Kära Herr / Fru,

Behöver du ett personligt eller affärslån utan stress och snabb godkännande? Om så är fallet, kontakta oss idag eftersom vi för närvarande erbjuder lån till en kurs på 3% per år. Vårt lån är säkrat och säkert, vår kunds lycka är vår styrka. För mer information och ansökan.

Vänligen kontakta oss via e-post: alicia-mitchelleinvestorcfunds@hotmail.com

LÅNEANSÖKNINGSFORMULÄR

Fullständiga namn:
Belopp som krävs:
varaktighet:
Land:
Stad:
Mobilnummer:


Maila oss på: alicia-mitchelleinvestorcfunds@hotmail.com

linda sa...

Hej alla jag heter Linda Thomas, jag är från New Jersey USA, jag bara
vill utnyttja denna möjlighet att tacka Gud för att rädda mig från min sjukdom och
också mitt tack till herr Benjamin Douglas låneföretag som hjälper mig med ett lån av
min önskade efter att ha blivit scammed bort många gånger med mina pengar du kan kontakta
dem på {douglasloanfirm2@gmail.com} om du behöver ett lån kan du också
maila mig på {tl88745@gmail.com} om något problem.
Tack och Gud välsigne.

Unknown sa...

£
Hallå,
Vi är certifierade låneutlåningsföretag som erbjuder företag lån, personligt lån, bra och dåliga krediter online lån med lån för invånare runt om i världen med dålig och bra kredit eller konkurs för personer med en mycket låg ränta på 3%. Dessa lån erbjuds från 5 000,00 kr till 10.000.000,00? Vi erbjuder endast lån till seriösa individer.
Här är lånansökningar:
* Sökandes namn:
* Sökande Kontaktadress:
* Telefon Nej:
* Land:
* Kön:
* Ålder:
* Civilstånd:
* Lånbelopp som krävs som:
* Föreslagna villkor / lånets varaktighet:
* Årsomsättning:
* Ockupation:
För mer information kontakta: philipmarkloanfirm8420@gmail.com
Ha en bra dag.
Vänliga hälsningar,
VD.

Unknown sa...

We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

We Have Loan Programs Tailored For Any Profile And You've Come To The Right Place To Satisfy Your Business Needs. If Your Company Or You Know Of Any Company With Viable Projects / Proposals That Needs Financing, Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us For More Information: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

You Will Hear From Us. Well Nice To Meet You And I look forward to our Business Acquaintance. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

Kindly write us back with the loan information;
- Complete Name:
- Loan amount needed:
- Loan Duration:
- Purpose of loan:
- City / Country:
- Telephone:
- How Did You Hear About Us:

Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

Unknown sa...

förändra livet? Vi erbjuder lån från 750 000 kr till 20 000 000 kr Du behöver ett nödlån? utan en lång process? Vill du köpa en bil? renovera din lägenhet? ett projekt? förändra livet? Vi erbjuder lån från 750 000 kr till 20 000 000 kr. Personer i behov med en återbetalningsbar räntesats på mindre än 35 år. Kontakta mig E-post: mariegraversen.8@gmail.com

Unknown sa...

förändra livet? Vi erbjuder lån från 750 000 kr till 20 000 000 kr Du behöver ett nödlån? utan en lång process? Vill du köpa en bil? renovera din lägenhet? ett projekt? förändra livet? Vi erbjuder lån från 750 000 kr till 20 000 000 kr. Personer i behov med en återbetalningsbar räntesats på mindre än 35 år. Kontakta mig E-post: mariegraversen.8@gmail.com

Unknown sa...

Jag har ett vittnesbörd om att ta med dig. Här är hans e-postadress:
anettejohansson@outlook.fr
Efter många bankavslag från bankerna hade jag mitt lån på (7.000.000 Kr) hos en ärlig dam som heter Anette Johansson på 48 timmar. Ursprungligen trodde jag inte, men min nyfikenhet drev mig försökt men äntligen kunde jag få det här lånet att min utgångspunkt från denna dödsfall i vilken jag bodde. Jag har just informerat dig. Så att du nu vet vem du tar upp när du är i behov är hans e-postadress: anettejohansson@outlook.fr
Kontakta henne om du har behov eller om en vän är i behov.

MR LUIS CARLOS sa...

Behöver du ett företag / personligt lån

Är Luis Carlos, Erlig och tillförlitlig Lån långivare Jag erbjuder alla typer av paket av lån Jag ger ut lån på tydliga och begripliga villkor med 2% ränta. Vi ger ut Business Loans, Personliga lån, Studentlån, Bil Lån, banklån och lån för att betala räkningar. Om du är intresserad vänligen kontakta oss: luiscarlosfinance@outlook.com

Vi är certifierade och din integritet är 100% säker med oss. Oroa dig inte mer om dina lån eller finanser.

Kontakta oss idag via:

Namn: Luis Carlos
Email: luiscarlosfinance@outlook.com

Vi är redo att tillhandahålla våra tjänster

Unknown sa...

We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

We Have Loan Programs Tailored For Any Profile And You've Come To The Right Place To Satisfy Your Business Needs. If Your Company Or You Know Of Any Company With Viable Projects / Proposals That Needs Financing, Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us For More Information: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

You Will Hear From Us. Well Nice To Meet You And I look forward to our Business Acquaintance. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

Kindly write us back with the loan information;
- Complete Name:
- Loan amount needed:
- Loan Duration:
- Purpose of loan:
- City / Country:
- Telephone:
- How Did You Hear About Us:

Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

Unknown sa...

Avant-företaget ger ekonomier till enskilda företag, företagsorgan och företag du kan betala från 3 000 euro till 50 000 000 euro eller mer, till mycket låg ränta, få dina medel inom 1 arbetsdag för mer information kontakta oss.

kontakta oss via e-post.
E-post: avantcworld@gmail.com
whatsapp +1 409 600 9050
Få brådskande pengar hjälp
vänliga hälsningar
Alexander Alexis

Finansiellt stöd Ansök nu

Unknown sa...

QUEEN LOAN COMPANY (queenceloan@gmail.com) Detta är att informera alla lån sökande. Detta kända lånebolag från USA har hjälpt oss till tusentals människor från olika länder. Detta företag mottog utmärkelsen av de mest utmärkta lånemyrorna från lånebolaget 2015, varje månad får minst 17 och 25 kunder bevilja lån och de gjorde idag med bra investeringar, om detta företag ger dig ett lån måste du använda hälften av lånet I investeringen. Du kommer att beviljas ditt lån om du är i denna QUEEN LOAN ENTERPRISE queenceloan@gmail.com, Letar du efter ett företagslån? Lån, skuldkonsolideringslån, osäkra lån, riskkapital etc. Eller har du blivit nekat ett lån från en bank eller lurat av att inte erkännas av vad lånebolaget? . Vi är privata långivare, lån till företag och privatpersoner med låg 2% och vi ger våra kunder den bästa e-posttjänsten. Queenceloan@gmail.com

Unknown sa...

QUEEN LOAN COMPANY (queenceloan@gmail.com) Detta är att informera alla lån sökande. Detta kända lånebolag från USA har hjälpt oss till tusentals människor från olika länder. Detta företag mottog utmärkelsen av de mest utmärkta lånemyrorna från lånebolaget 2015, varje månad får minst 17 och 25 kunder bevilja lån och de gjorde idag med bra investeringar, om detta företag ger dig ett lån måste du använda hälften av lånet I investeringen. Du kommer att beviljas ditt lån om du är i denna QUEEN LOAN ENTERPRISE queenceloan@gmail.com, Letar du efter ett företagslån? Lån, skuldkonsolideringslån, osäkra lån, riskkapital etc. Eller har du blivit nekat ett lån från en bank eller lurat av att inte erkännas av vad lånebolaget? . Vi är privata långivare, lån till företag och privatpersoner med låg 2% och vi ger våra kunder den bästa e-posttjänsten. Queenceloan@gmail.com

Unknown sa...

Uppmärksamhet!!!

Jag är herr Frankling Weadom. Managering Director WEADOM GLOBAL FINANCE. Vi ger för närvarande ut lån till personer som behöver pengar för företag eller att rensa sina räkningar. Vi erbjuder alla typer av lån till individer och samarbetar med 2% diskonteringsränta. för mer information och hur man ansöker e-post oss nu via: Weadomglobalfinance@gmail.com för mer info.

Hälsningar
Herr Frankling Weadom
Managering Director.
Kontakta E-post: weadomglobalfinance@gmail.com
Tel

Anonym sa...

¿NECESITA UN PRÉSTAMO PARA CONSOLIDAR SU DEUDA AL 3%? O PRÉSTAMOS PERSONALES * PRÉSTAMOS COMERCIALES, ETC. LAS PARTES INTERESADAS DEBEN PONERSE EN CONTACTO CON NOSOTROS PARA OBTENER MÁS INFORMACIÓN A TRAVÉS DE CORREO ELECTRÓNICO: MARKCROSSLOANFIRM@HOTMAIL.COM (MARKCROSSLOANFIRM@HOTMAIL.COM)

«Äldst ‹Äldre   1 – 200 av 433   Nyare› Senaste»